Hartman Valentino/Chaneo verstelbare tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

4606280
1449.00
Je kunt 289 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 289 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Valentino/Chaneo verstelbare tuinset - 180x90 cm. - 5-delig
1449.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Hartman Valentino/Chaneo verstelbare tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

Een tijdloze tuinset met verstelbare tuinstoelen? Dan is de Hartman Valentino/Chaneo verstelbare tuinset echt iets voor jou. De moderne Chaneo tuintafel heeft een kermaisch blad met een subtiel betonlook motief. Door de elegante en tijdloze uistraling kan de tuintafel moeiteloos gecombineerd worden met andere tuinmeubelen. Bij deze set wordt de tafel gecombineerd met de Hartman Valentino verstelbare tuinstoelen. De stoelen hebben een comfortabele zit door de textileen zitting. Rechtop dineren of achterover zonnen? Het kan allemaal met deze tuinset. Kom gerust langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze mooie set zelf uit te proberen. Neem plaats, ervaar het zitcomfort en laat je inspireren voor jouw tuin. 

Materialen Hartman verstelbare tuinstoel Valentino 

Geniet comfortabel van het buitenleven met de verstelbare Hartman Valentino tuinstoel. Dankzij de verstelbare zitposities kun je rechtop dineren, maar ook achteroverleunend genieten van de zon. De comfortabele zit van de stoel komt door de textileen zitting. Het aluminium frame is weerbestendig, onderhoudsvreindelijk en licht van gewicht. Zo kun je de verstelbare tuinstoel gemakkelijk met de zon mee verplaatsen. De tuinstoel kun je gemakkelijk meenemen, want de tuinstoel is eenvoudig in te klappen. Het zitcomfort van de tuinstoel verhogen kan door kussens toe te voegen. 

Materialen Chaneo tuintafel 

De Chaneo tuintafel combineert een stevig aluminium frame met een keramisch tafelblad. Keramiek is duurzaam, weerbestendig en heeft een hoge mate van kras- en vlekbestendigheid. Het fraaie uiterlijk van het keramische blad gaat hand in hand met zijn vermogen om zowel hitte als kou te weerstaan. Het aluminium frame, licht van gewicht en ongevoelig voor roest, biedt uitstekende weerbestendigheid en maakt het verplaatsen van de tafel door de tuin eenvoudig. Met een lengte van 180 cm en een breedte van 90 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor vier personen om van de buitenomgeving te genieten, terwijl het toevoegen van tuinstoelen aan de uiteinden de capaciteit vergroot tot zes personen. Ervaar zelf de voordelen van deze tafel in de praktijk.

 

Deze set bestaat uit: 

4x Hartman verstelbare tuinstoel Valentino
1x Chaneo tuintafel 180 x 90 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097329028086
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten