Hartman Valentino/Kings tuinset antraciet - 220x100 cm.

4606164
2069.00
Je kunt 413 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 413 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hartman Valentino/Kings tuinset antraciet - 220x100 cm.
2069.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Tuinset met Valentino diningstoelen en Kings tuintafel

Op zoek naar een kwalitatieve en smaakvolle tuinset? Dan is deze combinatie met Kings tuintafel een echte aanrader. De Valentino tuinstoel van Hartman heeft een verstelbare rugleuning en heeft een stoere vormgeving. Hierdoor kan je er alle kanten mee op! Lekker languit in de zon of heerlijk dineren tijdens de warme zomeravonden. Door de ruime tafel met krachtige uitstraling is er meer dan genoeg zitplek voor iedereen! Met de Kings tuintafel is dit een ideale 7-delige combinatie met eigentijdse uitstraling. 

Eigenschappen Hartman Valentino verstelbare tuinstoel

De Hartman Velentino stoel kenmerkt zich door zijn absolute kwaliteit. Het frame van de tuinstoel is namelijk volledig van aluminium. Zelfs de schanierpunten en de bewegende delen van de stoel zijn uitgevoerd in aluminium. Bij andere stoelen is dat vaak van kunststof maar bij de Valentino is hier niet voor gekozen. Dit zorgt er dan ook voor dat de stoel extra duurzaam is. De rugleuning van Hartman Valentino standenstoel is verstelbaar. Dit maakt dat je in de stoel recht kunt zitten om bijvoorbeeld een hapje te eten. Als je de rugleuning naar beneden stelt kun je heerlijk ontspannen genieten van de zon. De zit en rugleuning van deze diningstoel zijn van textileen. Dit is soort geweven nylon dat erg comfortabel zit. De stoel is volledig uitgevoerd in de Xerix kleur van Hartman. 

Eigenschappen van de Kings tuintafel

De tuintafel kenmerkt zich door zijn stoere looks en de stevigheid. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Keramiek is steen dat erg hard is en daarmee uitermate geschikt is als tafelblad. Dit keramiek heeft een houtlook wat de tafel een mooie uitstraling geeft. Het frame van deze tafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is een onderhoudsarm materiaal dat bestand is tegen diverse weersinvloeden. Door het gebruik van deze twee materialen is het een onderhoudsarme tafel die langere tijd mooi zal blijven in je tuin of op je terras! 

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Hartman
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090315561550
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten