Head & Shoulders Citrus Fresh Shampoo - 6x 500 ml

4051390
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Maak kennis met onze geweldige Siliconenvrije Anti-roos Flacon Shampoo, speciaal ontworpen voor heren en geschikt voor alle haartypes. Met deze shampoo kun je roos effectief bestrijden en genieten van gezond en glanzend haar, zonder je zorgen te maken over schadelijke ingrediënten. Onze shampoo is dermatologisch getest en pH-neutraal, wat ervoor zorgt dat het zacht en mild is voor je hoofdhuid en haar, terwijl het tegelijkertijd doeltreffend is tegen roos. De shampoo is vrij van parabenen en sulfaten, wat een zorgeloze ervaring garandeert bij elke wasbeurt.

De flacons hebben samen een royale inhoud van 3000 ml, en wordt geleverd met een handige dispenser van 500 ml per keer, waardoor je langer plezier hebt van dit fantastische product. Met een handig doseersysteem kun je eenvoudig de juiste hoeveelheid shampoo afmeten, en de flacon zelf heeft een overzichtelijk ontwerp dat in elke badkamer past. Of je nu kort, lang, krullend of steil haar hebt, onze Anti-roos Shampoo is geschikt voor alle haartypes en zorgt voor een frisse en verzorgde uitstraling.

Deze shampoo wordt in Europa geproduceerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het bevat geen natuurlijke ingrediënten, maar is wel sulfaatvrij, waardoor het mild is voor zowel je haar als het milieu. Bovendien is het product hypoallergeen, wat betekent dat het geschikt is voor de meeste gebruikers zonder nadelige huidreacties te veroorzaken.

Specificaties

  • Merk: Head & Shoulders
  • EAN: 5410076230037
  • Inhoud (ml): 3000.0
  • Inhoud in liters: 3.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten