HEPA uitlaatfilter geschikt voor vervanging van Philips / Electrolux / AEG stofzuiger FC8038/01 en S-filter EFH12W

4564079
12.90
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TotalReplace
4 Sterren
HEPA uitlaatfilter geschikt voor vervanging van Philips / Electrolux / AEG stofzuiger FC8038/01 en S-filter EFH12W
12.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor je stofzuigerproblemen! Elimineer onaangename geurtjes en voorkom oververhitting en onnodige slijtage van de motor met de geavanceerde HEPA filter. Deze filters zijn speciaal ontworpen voor gebruik met populaire stofzuigermerken zoals Philips, AEG en Electrolux, en bieden talloze voordelen om de levensduur van je stofzuiger aanzienlijk te verlengen!

Zuigkrachtverlies is verleden tijd dankzij deze revolutionaire filters. Vervang je verzadigde en vieze filter door een nieuwe HEPA filter, en je stofzuiger zal weer als nieuw zuigen met zijn volle vermogen. Daarnaast draagt deze filter bij aan een schonere lucht in je huis doordat minuscule stofdeeltjes niet langer worden teruggeblazen tijdens het stofzuigen. Adem frisse lucht in terwijl je geniet van een grondige reiniging!

De HEPA filters is compatibel met verschillende Philips-modellen, zoals de Philips Jewel, Marathon, Performer, Performer Pro, Performer Expert, Performer Silent, Performer Ultimate, Specialist en Universe. Daarnaast passen ze ook perfect bij AEG-stofzuigers, waaronder Airmaxx, Ergospace, Jetmaxx, LX7, LX8, Ultraone, Ultrasilencer, VX6, VX7 en VX8. Voor Electrolux-stofzuigers met filters EFH12W, zoals Boldio, Ergospace, Excellio, Oxy3 Systems, Oxygen, Powersystem, Praxio, Smartvac, Ultraone en Ultrasilencer, zijn deze filters eveneens geschikt.

De afmetingen van de HEPA filter is 149 mm x 120 mm x 26 mm (inclusief plastic rand, exclusief lipje) en 137 mm x 108 mm (onderzijde). Let op: zorg ervoor dat je stofzuigerfilter overeenkomt met de afbeelding en specificaties om ervoor te zorgen dat de filter correct past. Onthoud dat deze filters niet geschikt zijn voor zakloze stofzuigers.

Als je twijfelt of deze filter geschikt is voor jouw Philips, AEG of Electrolux stofzuiger, neem dan gerust contact op met TotalReplace. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste filter voor optimale prestaties van je stofzuiger

Productspecificaties

  • Merk: TotalReplace
  • EAN: 8720634734783

Beoordelingen

Gesponsorde producten