HG airfryer ® reiniger 250 ml

2,3 Sterren
6 beoordelingen
1961354
11.29
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
HG airfryer ® reiniger 250 ml
11.29
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

aanbieding – Blokker app

van maandag 4 december t/m maandag 1 januari bij aankoop via de Blokker&jij app 25% korting op HG Airfryer reiniger en HG frituurpanreiniger. Download de Blokker app in de appstore, activeer de korting in de app, log in met je Blokker account op de website en profiteer van de korting. Voor meer informatie klik hier.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG airfryer® reiniger is een unieke, gepatenteerde en uiterst krachtige reiniger voor airfryers. Hard voor de aanslag maar veilig voor de airfryer.Door het gebruik ontstaat in airfryers een hardnekkige aanslag van aangekoekt vet en voedselresten. Deze aanslag is zelfs met het allerbeste afwasmiddel, speciale ontvetters of in de vaatwasser niet te verwijderen. HG airfryer® reiniger lost deze aanslag eenvoudig op. Goed voor ongeveer 5 schoonmaakbeurten.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Zorg ervoor dat het mandje en de binnenpan van de airfryer zijn afgekoeld en zet deze in de gootsteen. Doseer vervolgens 50 ml vloeistof in de binnenpan en gebruik dit om met het bijgeleverde kwastje de rest van de binnenpan en het mandje in te smeren. Laat het geheel daarna 1 uur in de gootsteen staan en spoel vervolgens de binnenpan en het mandje goed af met warm water.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0151142
  • EAN: 8711577259006
  • Inhoud in liters: 0.0

Reviews

Gesponsorde producten