HG luchtdrukreiniger 400 ml

1353335
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Stunthal
3,2 Sterren
HG luchtdrukreiniger 400 ml
14.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

HG luchtdrukreiniger verwijdert stof en andere losse vervuiling uit alle moeilijk bereikbare kiertjes en gaatjes. HG luchtdrukreiniger is ideaal voor plekken die moeilijk te bereiken zijn met een normale stofdoek of stofzuiger. Bijvoorbeeld voor toetsenborden, roosters, computers, printers en televisies, luchtroosters en een scheerkop. Daarnaast is het ook erg geschikt voor het veilig reinigen van oppervlakken die in principe niet aangeraakt mogen worden zoals lenzen en computer printplaatjes.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Spuit HG luchtdrukreiniger met een afstand van 5 tot 20 cm tussen de kiertjes en gaatjes. De afstand is afhankelijk van hoeveel druk nodig is om het stof en andere losse vervuiling weg te blazen. Houdt de bus zoveel als mogelijk rechtop en vermijd schudden tijdens het spuiten.

Specificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 4100713
  • EAN: 8711577191146
  • Inhoud in liters: 0.4

Reviews

Gesponsorde producten