HG ontkalker 500 ml

Verkrijgbaar in onze winkels voor 3.98
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
1182079
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
De-Stunthal
3,7 Sterren
HG ontkalker 500 ml
12.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HG ontkalker verwijdert snel, effectief en absoluut veilig kalk en ketelsteen in heetwaterapparatuur, zoals een koffiezetapparaat, waterkoker of wasmachine. Door de afzetting van ketelsteen en kalk gaan verwarmingselementen meer energie gebruiken, waardoor het rendement terugloopt en de elementen vroegtijdig kapot gaan. Bovendien wordt bij een koffiezetapparaat de smaak van koffie minder. HG ontkalker rekent snel af met kalk en ketelsteen. De gebruiksaanwijzing voor ontkalken varieert sterk per heetwaterapparaat en ook de waterhardheid is van belang voor het goed verwijderen van ketelsteen en kalk. Lees goed de gebruiksaanwijzing om elke type apparaat op een goede wijze te ontkalken.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Ontkalken van een wasmachine: voeg de HG ontkalker toe in het waspoederbakje. In zachtwatergebieden 100 ml en in hardwatergebieden 200 ml. Zet het kortste programma aan met een temperatuur van 60°C. Halverwege het programma het apparaat uitzetten en circa 20 minuten wachten, zodat het product kan inwerken. Laat na 20 minuten het apparaat het programma afwerken.Ontkalken van een koffiezetapparaat: Verdun 50 ml van de HG ontkalker met een halve liter water en giet het voorzichtig in het resevoir van het koffiezetapparaat. Laat het apparaat werken zoals je normaal ook koffie zet. Giet de oplossing weg in de afvoer. Indien het apparaat onvoldoende doorstroomt, kan je de behandeling met een nieuw mengsel herhalen. Tenslotte het apparaat drie keer met schoon water laten werken, zodat er geen kalkresten of een nasmaak achterblijft. Ontkalken van een waterkoker: verdun 50 ml van de HG ontkalker met een halve liter water en giet het voorzichtig de waterkoker. Zet het apparaat niet aan, maar laat de vloeistof circa 40 minuten koud inwerken. Giet de oplossing weg in de afvoer. Indien de kalk onvoldoende verwijderd is, de behandeling herhalen. Tenslotte het apparaat na de behandeling goed naspoelen.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148536
  • EAN: 8711577189853
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten