HG sieraden reinigingsbadje 300 ml

4,4 Sterren
7 beoordelingen
1136643
9.59
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
HG sieraden reinigingsbadje 300 ml
9.59
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HG sieraden reinigingsbadje verwijdert vervuiling op sieraden snel en efficiënt waardoor sieraden weer glanzend schoon worden. Sieraden gaan er na verloop van tijd dof en vervuild uitzien. Dit komt voornamelijk door huidvetten dat ander vuil vasthoudt. HG sieraden reinigingsbadje verwijdert deze aanslag snel en eenvoudig. Het is geschikt voor onder andere gouden en zilveren sieraden en bijouterie.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Dompel de sieraden 3 tot 5 minuten onder in HG sieraden reinigingsbadje. Haal hierna de sieraden uit de vloeistof met behulp van het bijgeleverde pincet. Moeilijk bereikbare plaatsen kunnen extra behandeld worden met het bijgeleverde borsteltje. Na de behandeling de sieraden onder de kraan afspoelen en nadrogen met een niet pluizende doek.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 0148678
  • EAN: 8711577190729
  • Inhoud in liters: 0.3

Beoordelingen

Gesponsorde producten