HG siliconenkit verwijderaar 100 ml

1353589
19.17
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Pakhuis
4,3 Sterren
HG siliconenkit verwijderaar 100 ml
19.17
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HG siliconenkit verwijderaar is een aangenaam ruikend product dat snel en gemakkelijk siliconenkit en kitresten verwijdert van diverse ondergronden zonder deze aan te tasten.Veel kitsoorten laten moeilijk te verwijderen kitresten achter, zoals butyleen-, acrylaat- en universeelkit. HG siliconenkit verwijderaar verwijdert zelfs de meeste hardnekkige kit binnen 15 minuten. Het is geschikt voor roestvrijstaal, emaille, glas, kunststoffen, keramische tegels, geglazuurde tegels, natuursteen e.d.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
De te verwijderen kit eerst met een mesje zo dicht mogelijk langs het oppervlak wegsnijden. Kit die niet verwijderd moet worden zorgvuldig afdekken met tape. Breng HG siliconenkit verwijderaar ruim aan op de kitrestanten met behulp van het bijgeleverde kwastje. Laat dit 15 minuten inwerken. Verwijder daarna de restanten kit met de bijgeleverde spatel. Gaat dit nog niet eenvoudig, verleng dan de inwerktijd. Haal zorgvuldig de achtergebleven vloeistof van het product weg met water of met behulp van een nagelborstel of schone doek.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 4100771
  • EAN: 8711577190248
  • Inhoud in liters: 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten