HG vloerlijmverwijderaar 750 ml

1353593
25.20
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Pakhuis
4,2 Sterren
HG vloerlijmverwijderaar 750 ml
25.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

HG vloerlijmverwijderaar verwijdert de meest hardnekkige lijmen en lijmresten van allerlei verschillende vloeren. HG vloerlijmverwijderaar is een sterke en snelwerkende lijmverwijderaar zonder de stoffen methyleenchloride en methanol. Hierdoor is het biologisch afbreekbaar en kan het op vrijwel alle ondergronden worden gebruikt om de meest hardnekkige lijmen te verwijderen, zoals tapijtlijm, maar ook linoleum-, kunsthars-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloerbedekkingslijm, tix en montagekit.

HG doet wat het belooft
HG ontwikkelt producten vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen. HG biedt daarom een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

Gebruiksaanwijzing
Snij de vloerbedekking eerst in stroken, rol deze op en verwijder de vloerbedekking. (Vinyl) vloerbedekking die zich niet laat lostrekken, moet eerst geperforeerd worden met een prikrol of soortgelijk gereedschap. HG vloerlijmverwijderaar moet goed kunnen doordringen in de lijmlaag om deze te kunnen verwijderen. Achtergebleven lijmresten rijkelijk insmeren met de vloerlijmverwijderaar met behulp van een kwast. Na ongeveer 10 tot 15 minuten de lijm afsteken met een plamuurmes. Spoel vervolgens de ondergrond zorgvuldig na met water. Voordat de nieuwe wandbedekking of vloerbedekking wordt aangebracht, dient de ondergrond goed droog te zijn.

Productspecificaties

  • Merk: HG
  • Artikelnummer: 4100775
  • EAN: 8711577189495

Beoordelingen

Gesponsorde producten