Hi Anti klim strips - Anti-klim strip - 10 stuks - 50 x 4.5 cm

3965864
13.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
Hi Anti klim strips - Anti-klim strip - 10 stuks - 50 x 4.5 cm
13.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherm je tuin en vensterbanken met deze handige Anti klim strips. Deze strips zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben een zwarte kleur, waardoor ze discreet in je tuin passen. Met een afmeting van 50 x 5 cm zijn ze geschikt voor verschillende oppervlakken. In deze verpakking vind je maar liefst 10 stuks, zodat je voldoende strips hebt om je hele tuin te beschermen.

Effectieve bescherming:

Deze Anti klim strips zijn ontworpen om ongewenste indringers zoals katten, vogels en andere dieren te weren. Ze voorkomen dat deze dieren op je tuinmeubilair, vensterbanken of andere oppervlakken kunnen klimmen.

Makkelijk te monteren:

Aan de onderkant van de anti klilm strips zijn er gaten om ze te bevestigen aan een schutting of afdakje. Je hebt alleen een klein aantal schroeven nodig om deze strips snel en gemakkelijk te monteren.

Duurzaam materiaal:

De strips zijn gemaakt van hoogwaardig plastic dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel binnenals buitengebruik en gaan ze lang mee.

Discreet design:

De zwarte kleur van de strips zorgt ervoor dat ze nauwelijks opvallen in je tuin. Zo behoud je de esthetiek van je buitenruimte, terwijl je toch geniet van de bescherming die deze strips bieden.

Specificaties:

  • Materiaal: Plastic
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 50 x 5 cm
  • Aantal: 10 stuks


Tips voor gebruik:

Reinig het oppervlak waarop je de strips wilt bevestigen grondig voordat je ze monteert. Dit zorgt voor een optimale hechting. Plaats de strips op strategische plekken waar je ongewenste indringers wilt voorkomen, zoals bijvoorbeeld bij de ingang van je tuin of op je vensterbanken. Controleer regelmatig of de strips nog stevig bevestigd zijn en vervang ze indien nodig.

Productspecificaties

  • Merk: Hi
  • EAN: 4034127942482
  • Afmeting (cm): 50x5 (LxB)
  • Ongediertebestrijding tegen: Katten

Beoordelingen

Gesponsorde producten