HOMEWELL Tafelbeschermer Transparant Glashelder 90x200cm - Doorzichtig Tafelzeil - Tafelkleed - Hittebestendig

4474677
47.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Homewellproducts-nl
4,1 Sterren
HOMEWELL Tafelbeschermer Transparant Glashelder 90x200cm - Doorzichtig Tafelzeil - Tafelkleed - Hittebestendig
47.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het HOMEWELL transparant tafelkleed zorgt ervoor dat jouw tafel niet beschadigd raakt. Een transparant tafelzeil beschermt diverse soorten oppervlaktes zoals: hout, marmer, graniet en glas. Het hele huis kan aan tafel zitten zonder dat je bang hoeft te zijn dat de tafel wordt aangetast. De tafelbeschermer is hittebestendig, waterproof en gemaakt van premium materiaal zonder plastic geur. Bovendien is het tafelzeil afwasbaar zodat je er lang plezier van hebt! Het doorzichtig tafelzeil heeft een afmeting van 90cm x 100cm x 2,2mm.

Eigenschappen:

Transparant tafelkleed Premium materiaal Op maat te snijden Anti slip Waterproof Hittebestendig tot 80 graden;C Afmeting: 90cm x 100cm x 2,2mm Makkelijk schoon te maken Beschermt diverse soorten oppervlaktes Beschermt alle tafels

Het transparante tafelzeil van HOMEWELL zorgt ervoor dat jouw prachtige tafel niet wordt beschadigd. Het beschermt oppervlaktes zoals: hout, marmer, glas en graniet. Ideaal voor gezinnen die vaak aan tafel zitten en daar bijvoorbeeld eten en knutselen! Het doorzichtig tafelkleed is afwasbaar, anti slip, waterproof en hittebestendig tot wel 80°C! De tafelbeschermer is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld eettafels, salontafels en bureaus.

De afmetingen van het tafelzeil

Dit tafelzeil is gemaakt van premium materiaal zonder plastic geur. Het doorzichtig tafelzeil heeft een afmeting van 80cm x 100cm x 2,2mm. Maar let op: het materiaal krimpt vaak tot 1% zodra het op tafel ligt. Hier hebben we tijdens productie rekening mee gehouden en daarom zijn de tafelzeilen ruimer afgesneden dan de aangegeven maat. Zo voorkom je een te kort tafelkleed!

Multifunctionele tafelbeschermer

Het doorzichtig tafelkleed is afwasbaar en eenvoudig schoon te maken! Het dikke materiaal weert al het vuil af. Je veegt het tafelzeil eenvoudig schoon met een doekje en wat water. Het transparante tafelkleed is ideaal voor gezinnen. Je hoeft je niet druk te maken dat jouw tafel beschadigd raakt door het schrapen van bestek, warme pannen of vetvlekken. Het tafelzeil is niet alleen heel handig, het zorgt er ook voor dat jij het mooie materiaal van jouw tafel nog blijft zien!

Productspecificaties

  • Merk: Homewell
  • EAN: 8720938482137

Beoordelingen

Gesponsorde producten