Homey's Klompenmesjes - 3 schilmesjes - carbon/beukenhout - 8,5cm

3915311
27.50
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Homey's Klompenmesjes - 3 schilmesjes - carbon/beukenhout - 8,5cm
27.50
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het Homey's klompenmesje: de kleine kampioen in de keuken die met gemak door alle soorten groenten en fruit snijdt. Doordat het vlijmscherpe lemmet van carbonstaal is gemaakt zal het Homey's klompenmesje jarenlang vlijmscherp blijven!

  • Het Homey's klompenmesje is de kampioen in de keuken. Vlijmscherpe topkwaliteit waarmee je moeiteloos door alle soorten groenten en fruit snijdt!
  • Het lemmet is gemaakt van carbonstaal, wat harder is en langer scherp blijft van traditioneel roestvrij staal.
  • Was het Homey's klompenmesje met de hand af en droog het erna goed af! Dan blijft deze 3-delige schilmessenset jarenlang scherp en gaat hij lang mee!
  • Het heft is gemaakt van duurzaam beukenhout. Dit geeft de schilmesjes een traditioneel uiterlijk wat in elke keuken zal passen!
  • Niet geschikt voor de vaatwasser!

Het klompenmesje brengt een mooie twist en toevoeging aan het vlijmscherpe Homey's assortiment. Het Homey's klompenmesje is namelijk gemaakt van carbonstaal, in tegenstelling tot een standaard keukenmes van roestvrij staal. Waarom? Carbonstaal is een stuk harder en sterker dan normaal RVS wat betekent dat het langer en beter scherp blijft! Bij carbonstaal is het gehalte carbon in het staal namelijk hoger dan bij roestvrij staal. Echter betekent een hoger carbongehalte ook meer gevoeligheid voor roest. Maar met goede verzoring heb je er jaren plezier van!

Het lemmet van carbon wordt gecompleteerd door een mooi en duurzaam heft. Het heft is namelijk vervaardigd uit beukenhout en vastgezet met twee klinknagels. Dit geeft het schilmesje een tijdloos uiterlijk wat in iedere keuken zal passen. Op het lemmet staat het logo van Homey's. Set van twee schilmesjes.

Hoe verzorg ik een Homey's klompenmesje? Maak het mesje goed schoon met een spons en een sopje, poets het lemmet goed schoon en spoel het daarna af. Droog het klompenmesje nu goed af met een droge doek. Zo verzorg je de Homey's schilmesjes goed en snijd je jarenlang zonder moeite en met veel plezier! Let op: stop het schilmesje niet in de vaatwasser.

Garantie

Op alle producten van Homey's zit 5 jaar garantie.

Het merk

Homey’s is een fris merk geïntroduceerd door de mannen achter Homeij. Met hun slogan ‘Tools for life ’ geven ze duidelijk aan waar ze op willen focussen bij het invullen van hun assortiment. Namelijk alle denkbare tools die je nodig hebt tijdens het binnen- en buitenleven. Homey’s focust op geweldige functionaliteit met een vriendelijk prijskaartje en duurzaamheid indien mogelijk.

Specificaties

  • Merk: Homey's
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 8711942013493
  • Afwerking: Mat
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 180x10x17 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 84.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten