Houten pizza snijplank met pizzasnijder – XL Ø 37 cm

4376575
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stel je voor,  een vleugje Italiaanse flair in je keuken met onze prachtige houten pizza snijplank en pizzasnijder. Deze XL snijplank met een indrukwekkende diameter van 37 cm is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je culinaire gereedschap.

Gemaakt van hoogwaardig hout, straalt deze snijplank warmte en ambacht uit. Het natuurlijke materiaal voegt een rustieke charme toe aan je keuken en is perfect voor het serveren van pizza's, kaasplanken en andere lekkernijen.

De bijgeleverde pizzasnijder glijdt soepel door de knapperige korst van je pizza, waardoor je moeiteloos gelijke stukken kunt snijden. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag zelf pizza maakt, deze set zal je helpen om perfect gesneden stukken te serveren.

De XL diameter zorgt ervoor dat je zelfs grotere pizza's met gemak kunt snijden en presenteren. Het handvat maakt het hanteren van de snijplank eenvoudig en biedt een elegante manier om je gerechten te serveren.

Voeg een vleugje Italiaanse smaak en vakmanschap toe aan je keuken met deze prachtige houten pizza snijplank en pizzasnijder. Of je nu van pizza houdt of graag gasten ontvangt, deze set zal je helpen om je culinaire creaties op een smaakvolle manier te presenteren.

MATERIAAL:
Hout

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN:
U dient namelijk langdurige blootstelling aan heet water te voorkomen. Wanneer u uw Acaciahout product wilt wassen in de vaatwasmachine, heeft u een grote kans dat uw product beschadigd wordt. Onze producten kunnen het best met lauwwarm water, een zachte borstel en zeep worden schoongemaakt.

KLEUR:
Bruin

AFMETING:
XL Ø 37 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097349073059
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Bamboe
  • Afmeting (cm): 37x3x37 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten