Huisdierhaar verwijderaar Voor kleding en vloerkleden

Omschrijving

Liggen er overal honden of katten haren en krijg je ze maar niet weg? Met de huisdierhaar verwijderaar is dit verleden tijd!

Heb je een gezellige viervoeter in huis lopen? Loop je de hele tijd met de stofzuiger achter je huisdier aan en moet je constant je kleding schoonmaken? Een veel voorkomend probleem bij huisdieren is dat ze zo kunnen verharen. De vele malen stofzuigen leidt ongetwijfeld tot frustratie. Dit probleem is gemakkelijk opgelost met de huisdierhaar verwijderaar. Deze is gemaakt voor de snelle verwijdering van het haar op je kleding, meubels, tapijt en andere stoffen. Met een beweging zijn de haartjes dan ook verdwenen.

Design
De huisdierhaar verwijderaar is gemaakt in een ABS omhulsel. Daarnaast beschikt de rol over nylon voor het statische effect. De borstel is milieuvriendelijk omdat er geen batterijen of stroom voor nodig is. Hierdoor is hij ook gemakkelijk mee te nemen op reis.

Gebruikswijze
Wanneer je snel heen en weer veegt over de stof met de borstel, ontstaat er een statische lading. Hierdoor blijven alle haren aan de borstel hangen en zijn ze zo verdwenen. Het bakje waar de haren in komen is gemakkelijk te openen waardoor je de haren snel kan weggooien.

De huisdierhaar verwijderaar kenmerkt zich door:
- Geen stroomvoorziening nodig
- Eenvoudig in gebruik
- Gebruik voor kleding en vloerkleden
- Gemakkelijk te reinigen

Specificaties:
- Kleur: Wit
- Materiaal: Kunststof
- Afmetingen (lxbxh): 19,5 cm x 15 cm x 4 cm
- Gewicht: 450 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618026576
  • Vermogen (Watt): 1.0
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Porselein

Beoordelingen

Gesponsorde producten