Hygrometer en thermometer HT-01B van Clean Air Optima

4411245
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Clean-Air-Optima
4,8 Sterren
Hygrometer en thermometer HT-01B van Clean Air Optima
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Hygrometer en thermometer HT-01B van Clean Air Optima®
Dankzij de grote cijfers op het gekleurde display van de hygrometer HT-01B is het aflezen van zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid een eenvoudige taak geworden. Bovendien bevat het display een handige wijzer-indicator die de actuele luchtvochtigheid weergeeft in de woorden "DRY" (droog), "COMFORT" (comfortabel) of "WET" (vochtig). Met deze duidelijke metingen en visuele indicatie heb je altijd direct inzicht in de heersende omstandigheden van de temperatuur en luchtvochtigheid binnen je huis of kantoor. Het overzichtelijke display van de hygrometer HT-01B met grote cijfers en de heldere wijzer-indicator bieden een gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor je de belangrijke informatie in één oogopslag kunt opnemen. U bent dus met deze geavanceerde hygrometer en thermometer van Clean Air Optima® altijd goed geïnformeerd of de luchtvochtigheid zich in het optimale bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid bevindt en u kunt daarbij naar behoefte de juiste Clean Air Optima® luchtbevochtiger of luchtontvochtiger inzetten om een optimaal gereguleerde luchtvochtigheid te realiseren voor een prettige en gezonde leefomgeving. Bij een temperatuur boven de 23°C kan een Clean Air Optima® ventilator of aircooler middels een aangenaam verkoelende bries uitkomst bieden.

Overal te gebruiken hygrometer op batterijen
Dankzij de batterijen kun je de hygrometer HT-01B overal plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een stopcontact. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of de keuken is, dankzij de batterijen kan de hygrometer overal zijn nauwkeurige metingen uitvoeren. Het gemak en de flexibiliteit van de HT-01B maakt de hygrometer van Clean Air Optima® tot een onmisbare metgezel voor het behoud van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Opslaan uiterste waarden voor een beter beeld van de luchtvochtigheid
De hygrometer HT-01B biedt niet alleen nauwkeurige metingen van de luchtvochtigheid, maar slaat ook automatisch de hoogst- en laagst gemeten waarden op. Hierdoor kun je eenvoudig controleren of de luchtvochtigheid gedurende de dag binnen de gewenste grenzen is gebleven. Met de opgeslagen uiterste waarden van de hygrometer HT-01B krijg je inzicht in hoe de luchtvochtigheid zich heeft ontwikkeld, wat vooral handig is voor het behoud van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Specificaties

  • Merk: Clean Air Optima
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8718546312984
  • Digitaal display: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 10x2x0,25 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten