ICEBREAKER IJsklontjes Maker Koeltas - Zwart - IJsblokjes Onderweg - Compact - 6 Liter - 12 uur IJsblokjes

3992603
25.19
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
ICEBREAKER IJsklontjes Maker Koeltas - Zwart - IJsblokjes Onderweg - Compact - 6 Liter - 12 uur IJsblokjes
25.19
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met de ICEBREAKER ijsklontjes maker koeltas heb je een handige en hippe koeltas voor bij je POP ICEBREAKER ijsklontjes maker. Neem gemakkelijk je ijsblokjes overal mee naar toe en geniet waar je maar wilt van koude drankjes. ICEBREAKER koeltas, ontworpen om de warmte buiten en de koelte binnen te houden.

De ICEBREAKER koeltas heeft een afmeting van 27x18.5x13 cm en een inhoud van 6 liter. Het gewicht van deze hippe en functionele koeltas is 388 gram. In de ICEBREAKER koeltas passen vier POP ICEBREAKERS plus koelelementen. De koeltas is voorzien van een afneembare schouderband zodat je hem gemakkelijk mee kunt dragen.

Geniet nog langer van koude drankjes

Als je de ICEBREAKER zonder koeltas mee op pad neemt en niet in de volle zon legt dan blijven de ijsklontjes al zo'n drie uur goed. Dankzij de waterdichte constructie van ICEBREAKER POP blijven je ijsklontjes langer bevroren en lekt zelfs smeltwater niet weg. Plaats je de ICEBREAKER POP in deze hippe koeltas van ICEBREAKER dan blijven je ijsklontjes tot wel twaalf uur goed.

Nooit meer warme of lauwe drankjes onderweg

Neem de ICEBREAKER POP in de compacte koeltas mee op voor een picknick tijdens een heerlijke fietstocht of tijdens een dagje uit naar bijvoorbeeld een pretpark. En je hebt de hele dag bevroren ijsblokjes (tot12+ uur in de ICEBREAKER koeltas). Ook ideaal voor de camping, onderweg, naar je werk of gewoon tijdens het chillen op het terras of in je tuin.

Duurzaam

Geen ijsklontjes zakjes die je weg gooit na gebruik, geen zakken ijs van de Jumbo of Albert Heijn, die met vrachtwagens bevoorraad hoeven te worden. Hij is eenvoudig herbruikbaar en je vult hem eenvoudig met water uit de kraan, waarbij je keer op keer nieuwe verse schone ijsklontjes gemaakt worden met jouw ICEBREAKER POP ijsklontjes maker.

Plaats nu de ICEBREAKER ijklontjes maker koeltas samen met een POP ICEBREAKER in je winkelwagen. Dan ben jij straks altijd en overal verzekerd van heerlijke koude drankjes.

Productspecificaties

  • Merk: IceBreaker
  • EAN: 0842839101301
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 27x19x13 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten