Icebreaker Pop Blauw

Icebreaker Pop Blauw
Icebreaker Pop Blauw
Icebreaker Pop Blauw
Icebreaker Pop Blauw
Icebreaker Pop Blauw
Icebreaker Pop Blauw
Icebreaker Pop Blauw
Bekijk video(s)
2481654
29.95
Op voorraad

Kies je kleur:

Icebreaker Pop Blauw ICEBREAKER POP Geel
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PowerCubes
4.71 Sterren
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De ICEBREAKER POP is een unieke manier om ijsblokjes te maken. De ICEBREAKER POP is juist zo speciaal door de eenvoud. Je hoeft enkel de twee hendels aan de zijkanten van elkaar af te trekken om het ijs binnenin van elkaar te scheiden. Het voordeel om op deze manier ijsklontjes te maken ligt, naast eenvoud, in hygiene. Het is niet noodzakelijk om de ijsblokjes met de hand aan je drankje toe te voegen. Ook komen geurtjes, afkomstig van andere producten in de vriezer, niet in de ijsblokjes te zitten door de lucht- en waterdichte afgesloten tray.

Hygienisch

De ICEBREAKER POP is volledig hygienisch doormiddel van de nieuwe manier van hands-free ijsblokjes serveren, zonder het ijs aan te raken. Het gesloten ontwerp voorkomt het vermengen van ongewenste geurtjes en bacterien met de ijsblokjes.

Makkelijk te gebruiken

ICEBREAKER POP is makkelijk in gebruik. Vul de ICEBREAKER met water zoals je een fles vult, laat de vriezer zijn werk doen en POP! Zo kun je binnen no-time genieten van koude drankjes.

Waterdicht

ICEBREAKER POP is 100% waterdicht en morsbestendig. Het gesloten ontwerp voorkomt dat water in je vriezer lekt en dat smeltwater op bijvoorbeeld je tafel of picknickmandje lekt.

Perfecte afmetingen

ICEBREAKER POP is ontworpen om gestapeld-of in welke positie dan ook in je vriezer geplaatst te kunnen worden. In vergelijking tot de ijsblokjesmal die je nu gebruikt kun je de ruimte in je vriezer zo optimaal gebruiken.

Makkelijk te vervoeren

Je kan de ICEBREAKER POP overal mee naartoe nemen. Perfect om mee te nemen naar een picknick, het strand of het terras. Het mooiste is dat je zonder wegwerp verpakkingen blijft zitten.

Beperkt smelten

Vanwege het thermo effect dat wordt gecreeerd door het gesloten ontwerp smelten de ijsblokjes langzamer dan normaal. Zelfs na meerdere uren in kamertemperatuur. Het is daarnaast gemakkelijk om smeltwater van de ijsblokjes te scheiden en af te gieten.

Milieuvriendelijk

ICEBREAKER POP kan duizenden keren worden gebruikt, wat zorgt voor het terugdringen van plastic afval. Dit in vergelijking tot wegwerp ijszakjes maakt het de duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Vrij van BPA

ICEBREAKER POP is alleen gemaakt van gecertificeerd en getest materiaal en daardoor compleet vrij van BPA.

Geschikt voor de vaatwasser

De ICEBREAKER POP is geschikt om met de vaatwasser te worden gewassen. Het enige wat je hoeft te doen het uit elkaar halen en het plaatsen in de vaatwasser.

Geen smeltwater

De ICEBREAKER POP is special ontworpen om smeltwater en ijs te scheiden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de bovenste helft van de POP af te sluiten en het smeltwater af te gieten. Door dit te doen blijft het ijs droog en wordt de smelttijd drastisch teruggedrongen.

Specificaties

  • Merk: IceBreaker
  • Merk: IceBreaker
  • EAN: 0842839101318
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 11,6x5,58x20,9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 237.0

Reviews

Gesponsorde producten