Imou DB60 Video Doorbell Kit

4093917
151.95
Je kunt 30 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 30 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Jorz
4,3 Sterren
Imou DB60 Video Doorbell Kit
151.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

DB60 videodeurbel - Helder beeld, accu-aangedreven en weerbestendig

Ontdek de DB60 videodeurbel met zijn 5MP videoresolutie voor glasheldere beelden, welke je gemakkelijk kunt bekijken via de gratis Imou Life app. De deurbel werkt op een oplaadbare accu, waardoor je hem overal kunt plaatsen zonder gedoe met bedrading, al kun je hem wel bedraad aansluiten. De accuduur is gemiddeld 180 dagen. Bovendien is de DB60 IP65 weerbestendig, zodat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden.  Dankzij persoonsdetectie onderscheidt de DB60 dieren, mensen en objecten, waardoor je alleen relevante meldingen ontvangt. De felle spotlight zet ongewenste bezoekers direct in de schijnwerpers.

Terugspreekfunctie, Quick response en gratis interne opslag
Met de terugspreekfunctie kunt je eenvoudig communiceren met bezoekers, waar je ook bent. Maak gebruik van de quick response-opties of spreek je eigen berichten in. En het beste van alles: de DB60 biedt gratis interne opslag, dus geen extra kosten voor externe opslagapparaten.

Heldere beelden en uitgebreid overzicht
Met zijn High Dynamic Range-functie past de deurbel automatisch de belichting aan voor de best mogelijke weergave. Bovendien biedt de DB60 een top-tot-teen weergave met een beeldverhouding van 4:3, waardoor je de gehele voorgevel in één oogopslag kunt zien.

Nachtzicht en geavanceerde detectiemogelijkheden
Zelfs in volledige duisternis levert de DB60 videodeurbel heldere zwart-wit beelden dankzij het ingebouwde nachtzicht.  De deurbel is voorzien van een bewegingssensor die automatisch begint met opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Bovendien maakt de DB60 gebruik van AI persoonsdetectie met verbeterde algoritmes, waardoor je nauwkeurige meldingen ontvangt op je telefoon. Je kunt eenvoudig een instelbare detectiezone configureren om valse alarmen te voorkomen.

Handige functies en uitgebreide opslagmogelijkheden
De DB60 videodeurbel wordt geleverd met 1 chime, zodat je altijd op de hoogte bent van bezoekers, zelfs zonder je telefoon. Bovendien is de deurbel compatibel met Alexa, waardoor je handsfree toegang heeft tot de videostream via spraakopdrachten. Daarnaast kun je de opslagcapaciteit eenvoudig uitbreiden met een SD-kaart, NVR (ONVIF-protocol ondersteund) of cloudopslag. Hierdoor blijven de beveiligingsbeelden veilig en gemakkelijk toegankelijk. Met de DB60 videodeurbel haal je niet alleen een geavanceerd en betrouwbaar beveiligingssysteem in huis, maar ook een scala aan handige functies en flexibele opslagopties.

Productspecificaties

  • Merk: IMOU
  • EAN: 6971927232338
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 18 (B)

Beoordelingen

Gesponsorde producten