trends van Blokker

inbraakpreventie tips.

De vakantie komt eraan. Tijd om goed naar je huis te kijken, want is dat wel goed beveiligd tegen inbraken? Misschien heb je veiligheidssloten nodig, beveiligingscamera’s, een alarmsysteem en/of nog iets anders. Kies je uit de vele hoogwaardige inbraakpreventieproducten, dan geef je inbrekers geen kans en kun jij met een gerust hart met vakantie.

trends van Blokker

inbraakpreventie expert Dennis

Veelgestelde vragen

Dennis is categorie coördinator Wonen & Sfeermaken bij Blokker maar ook een ware expert op het gebied van inbraakpreventie. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis kent Dennis de beste innovatieve oplossingen om huizen te beschermen tegen inbraak. Het assortiment bevat geavanceerde beveiligingssystemen, betrouwbare sloten en robuuste beveiligingsmaatregelen.

Hoe veilig is jouw slot?​ ​

3 op de 5 huizen heeft een onveilig voordeurslot. Een onveilig voordeurslot kan door een inbreker binnen 3 minuten worden opengemaakt. Goede sloten zorgen ervoor dat de inbreker flinke vertraging oploopt. Kies dus voor een veilig slot op je voordeur.

Goed voorbereid de deur uit

Tip 1

Plaats een tijdschakelaars, zodat je lichten op een bepaalde tijd aan en uit gaan.

Tip 2

Leg een open krant of tijdschrift op tafel, samen met wat borden en glazen op het aanrecht

Tip 3

Haal je waardevolle spullen wel uit het zicht. Leg dus geen laptop of een stapel post op tafel als je weggaat.

Tip 4

Vraag daarom aan iemand in je omgeving om de post bij de deur weg te halen.

Alles over inbraakpreventie

Geniet van je zomervakantie in alle rust en laat Blokker je adviseren als het gaat om inbraakpreventie. Wij begrijpen dat je je tijdens je welverdiende vakantie volledig wilt ontspannen, zonder zorgen over de veiligheid van je huis. Daarom bieden wij je een breed assortiment aan beveiligingsproducten en handige tips om je woning te beschermen terwijl je weg bent.

Meer dan alleen sloten: ontdek ons uitgebreide assortiment.

Bij Blokker geloven we dat inbraakpreventie meer is dan alleen het installeren van sloten. We hebben een uitgebreide selectie van hoogwaardige beveiligingsoplossingen samengesteld die perfect passen bij jouw behoeften. Van slimme beveiligingscamera's en alarmsystemen tot stevige deursloten en raambeveiliging, alles wat je nodig hebt om potentiële inbrekers af te schrikken en je huis veilig te houden.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je persoonlijk advies te geven over de beste inbraakpreventieoplossingen voor jouw specifieke situatie. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige beveiligingsupgrade of een geavanceerd systeem wilt installeren, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.