Industriële bartafel Crane mangohout 120x60 cm

3676292
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bartafel Crane is een bartafel met een robuust mangohouten blad. Een zeer stijlvolle en praktische bartafel in iedere keuken of woonkamer. De metalen poten zorgen voor veel stabiliteit en zorgen voor de robuuste, industriële look.

Op zoek naar een stoere bartafel industrieel? Bartafel Crane voldoet aan al jouw wensen! Bartafel Crane is stoer, stijlvol en biedt voldoende stevigheid voor jouw hapjes en drankjes! Dit is een bartafel met een stoer karakter en past dankzij de afmetingen ook uitstekend in kleinere ruimtes.  Ook is de industriële bartafel Crane goed te combineren met verschillende interieurs. 



Let op! Mangohout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen. 

Materiaal blad
De Industriële bartafel Crane is gemaakt van mangohout. Het mangohout heeft een duidelijk zichtbare houtstructuur, waardoor de bartafel een stoere en levendige uitstraling krijgt. Het mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Mangohout is mooi, stevig én enorm sterk. 


Materiaal frame
Bartafel Crane bevat een metalen U-poot als onderstel. Dit zorgt voor stabiliteit en het zwarte metaal geeft het product tevens een robuust en industrieel karakter. 

Montage
Het model dient geassembleerd te worden middels een paar schroeven. Assemblage is gemakkelijker met twee personen en neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag.

Eigenschappen

Specificaties

  • Merk: Dimehouse
  • EAN: 8720239814729
  • Buiten / binnengebruik: Binnen
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 60x120 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten