Infinity Goods 2x Stevige Statafel + 2x Witte Statafelrok - Partytafel - Robuust en Weersbestendig - 80cm x 110cm -

4384528
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je wat te vieren? De Infinity Goods statafels zijn ideaal om te gebruiken voor verjaardagen, recepties, borrels, (tuin)feesten of bbq's. Dankzij de robuuste afwerking gaan de partytafels jaren lang mee waardoor je verzekerd van mooie statafels komende jaren op al jouw feesten en evenementen. De statafels worden geleverd inclusief witte statafelrokken, wat als kers op de taart voor een extra chique en professionele uitstraling zorgt. Daarnaast beschermen de statafelhoezen de statafels, waardoor deze langer mee zullen gaan. De tafels zijn geschikt voor alle weertypes. De statafels zijn eenvoudig schoon te maken en daarnaast klap je de tafels gemakkelijk in waardoor deze minimale opslagruimte in beslag nemen. De bijgeleverde hoezen zijn wasbaar, waardoor je deze gemakkelijk kunt hergebruiken. De statafels zijn geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Dankzij de hoogte van 110cm zijn de statafels zeer comfortabel in gebruik en met de diameter van 80cm kunnen er voldoende mensen om de statafels heen staan en is er voldoende ruimte om hapjes en drankjes neer te zetten. Met deze chique statafels inclusief hoezen maak je van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Voordelen van de Infinity Goods statafels inclusief witte statafelrokken

  • Stevig en robuust design
  • Weerbestendig
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Inclusief wasbare statafelrokken
  • Eenvoudig op te bergen waardoor de statafels amper ruimte in beslag nemen
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Inklapbaar
  • Chique uiterlijk

Stevig, robuust en weerbestendig
Dankzij de stevige materialen en constructie gaan de statafels jaren mee en zijn deze bestendig tegen de hevigste weertypes. Zo ben je gegarandeerd van mooie statafels op al jouw feesten en evenementen in de toekomst.

Eenvoudig op te bergen
De statafels zijn eenvoudig in te klappen waardoor deze amper ruimte in beslag nemen wanneer je deze na het evenement weer opslaat. De tafels zijn binnen enkele seconden weer in- of uitgeklapt.

Chique design
Dankzij de chique uitstraling van de statafels zullen deze een echte eyecatcher zijn op jouw evenement. De statafels zijn mooi afgewerkt en dankzij het handige formaat zijn deze ideaal in gebruik en passen er voldoende hapjes en drankjes op.

Inclusief witte statafelrokken
De statafels worden geleverd inclusief bijpassende en chique statafelrokken. Hierdoor zullen de statafels er nog beter uit zien en blijven deze beter beschermd, waardoor ze nog langer mee zullen gaan. De statafelrokken zijn wasbaar waardoor je ze eenvoudig hergebruikt.

Specificaties:

Kleur: Wit/Zwart
Materiaal blad: Kunststof
Materiaal onderstel: Staal
Diameter blad Ø: 80 cm
Hoogte: 110 cm
Wasbare statafelrokken: Ja
Materiaal statafelrokken: 90% polyester, 10% Elastan

Productspecificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8720572257092
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Chroomstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten