Infinity Goods Loopband - Inklapbaar - Wandelband - 12 Programma’s - Incl. Tablethouder - Hellingsfunctie - t/m 12 km/u

Omschrijving

Ben jij klaar om fit te worden zonder dat je daarvoor naar een sportschool hoeft te gaan? Met de Infinity Goods loopband transformeer je iedere woonruimte in een persoonlijke sportschool. Of je nu wil afvallen, aan je conditie wil werken of simpelweg fit wil blijven, deze stijlvolle zwarte loopband is je ideale trainingspartner. Met een inklapbaar design, 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's en een indrukwekkende snelheid tot 12 km/u, is de Infinity Goods elektrische loopband perfect voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. De loopband is gebruiksvriendelijk en beschikt over een handig 3.5" LCD kleurenscherm, een stille motor en veelzijdige trainingsmogelijkheden inclusief een hellingsfunctie. Met de Infinity Goods loopband werk je thuis eenvoudig aan een gezondere levensstijl en een fitter lichaam.

Over de Infinity Goods loopband

  • Inklapbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag
  • 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's
  • Snelheden van 0,8 tot 12 km/u
  • Hellingsfunctie
  • Ingebouwde tablethouder en bidonhouders
  • Gebruiksvriendelijk 3.5" LCD kleurenscherm
  • Stille en krachtige 2.0hp DC motor
  • Maximale belasting van 110 kg
  • 5-laagse schokabsorberende band
  • Real-time hartslagmonitor

Veelzijdige trainingsmogelijkheden
Met 12 voorgeprogrammeerde trainingsschema's en variabele snelheden tot wel 12 km/u biedt deze loopband uitdaging voor ieder fitness niveau. Stel de helling in voor een intensievere workout of kies voor een rustige wandeling. Met de Infinity Goods loopband is alles mogelijk en kun je gemakkelijk de intensiteit opbouwen. Werken aan je gezondheid, conditie en een fit lichaam is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest.

Gebruiksgemak
De Infinity Goods loopband is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. De wandelband is inklapbaar en uitgerust met wieltjes waardoor deze eenvoudig te verplaatsen en op te bergen is. Het luxe 3.5" LCD kleurenscherm biedt een duidelijk overzicht van je training, terwijl je met de gebruiksvriendelijke touch-knoppen eenvoudig tussen verschillende snelheden en programma's kunt schakelen.

Comfort en veiligheid
Dankzij 5-laagse schokabsorberende en geluidsabsorberende band voelt iedere stap fijn en zacht aan. De band is zo ontwikkeld dat deze gewrichtsvriendelijk is. De real-time hartslagmeters en safety lock (een veiligheidsfunctie die de loopband direct stopt in geval van nood) zorgen voor een veilige en comfortabele trainingservaring.

Stil en krachtig
Deze loopband is uitgerust met een stille maar krachtige 2.0hp DC motor, ideaal voor thuisgebruik. Train vroeg in de ochtend of laat in de avond zonder je huisgenoten of buren te storen.

Duurzaam en robuust
Dankzij een maximale belastbaarheid van 110 kg en het stevige ontwerp is de Infinity Goods loopband gebouwd voor duurzaamheid en stabiliteit.

Entertainment en motivatie
De Infinity Goods loopband beschikt over een handige tablethouder. Ideaal voor het bekijken van je favoriete series, films of het luisteren naar muziek terwijl je je fitnessdoelen nastreeft. Zo wordt elke trainingssessie niet alleen effectief, maar ook aangenaam en motiverend.

Technische Specificaties
- Snelheidsbereik: 1-12 km/u
- 12 vooraf ingestelde trainingsprogramma's
- Tablethouder en 2 bidonhouders
- Verstelbare helling voor intensievere training
- Noodstopkoord voor extra veiligheid
- Gewicht: 30,2 kg
- Afmetingen uitgeklapt: 132 x 60 x 117 cm
- Afmetingen loopoppervlak: 110 x 40 cm
- Maximaal belastbaar gewicht: 110 kg
- Motorvermogen: 477 Watt / 220-240V ~ 50/60Hz
- Wordt geleverd in twee verschillende dozen.

Specificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8721022430300
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 110
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten