InflaGlow Solar drijvende lichtgevende Bol met RGB LED verlichting - Werkt op Zonne-energie - 4 lichtstanden - ?77mm

4186575
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onze Lichtgevende Bol is een uniek product dat werkt op zonne-energie. Dit betekent dat geen batterijen nodig hebt en het product milieuvriendelijk is. De bol gaat automatisch aan in het donker en heeft een warm wit licht. Daarnaast heeft de bol maar liefst 4 licht standen en gaat tot wel 8 uur mee. Dit maakt het product geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik.

Eigenschappen:

  • Werkt op zonne-energie
  • Gaat tot wel 8 uur mee
  • Heeft 4 licht standen
  • Gaat automatisch aan in het donker

Haal een stukje sfeer in huis

Met onze Lichtgevende Bol haal je een stukje sfeer in huis. De bol is geschikt voor jong en oud en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door de warm witte kleur van het licht creëer je een gezellige en knusse sfeer. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen, omdat de bol werkt op zonne-energie. Dit maakt het product niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens kostenbesparend.

Neem de Lichtgevende Bol met je mee

Onze Lichtgevende Bol is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor bijvoorbeeld een gezellige picknick in het park of een romantische avond op het strand. Doordat de Lichtgevende Bol gemakkelijk te verplaatsen is, is het daarom makkelijk deze mee te nemen. Door de verschillende licht standen kun je de sfeer aanpassen aan jouw wensen. Kortom, onze Lichtgevende Bol is een veelzijdig product dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden.

Meegeleverd:

  • Lichtgevende Bol

Productspecificaties

  • Merk: Caliber
  • EAN: 8714505049441

Beoordelingen

Gesponsorde producten