Innovv K3 2CH Dual Wifi GPS motor dashcam

3878942
349.00
Je kunt 69 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 69 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Innovv K3 2CH Dual Wifi GPS motor dashcam
349.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Innovv K3 is uitgerust met twee nieuwe Sony IMX beeldsensoren in zowel de voor- als achter camera. De beeldkwaliteit is daardoor een stuk beter dan bij concurrerende modellen, vooral in het donker. 

De externe hoofdmodule (DVR) wordt los op de motor geplaatst en verbonden met camera middels de 2 meter (voor) en 1.0 meter (achter) lange kabels. De DVR wordt voorzien van stroom middels de meegeleverde 5V 2.0A voeding (0.6 meter). In de DVR zit tevens de Wifi module verwerkt en hierin wordt ook de MicroSD kaart geplaatst.

Afstandsbediening

Deze vernieuwde K3 van Innovv wordt standaard geleverd met een handige afstandsbediening. Deze remote control plaats je bijvoorbeeld op het stuur en wordt met een kabel verbonden aan de module. Met één druk op de knop kun je een opname beveiligd opslaan en een foto maken. Hiermee zorg je dat opmerkelijke situaties op de weg niet meer automatisch door de loop recording worden overschreven. Houd de knop langer ingedrukt om de fabrieksinstellingen van de Innovv K3 terug te zetten.

IP67 waterproof

Bij de Motor dashcam zijn zowel de camera's als de body IP67 gecertificeerd. Dit betekend dat alle onderdelen bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. De module en camera's hoeven daarom niet op een droge plek gemonteerd te worden, je kunt ze overal kwijt. Ten behoeve van de duurzaamheid raden wij toch aan de module op een droge plek te monteren.

GPS module

Door de externe IP67 waterproof GPS ontvanger wordt de locatie en snelheid continue bijgehouden. Via de app kan later tevens worden bekeken welke route is afgelegd en op welke plekken is gefilmd met de dashcam. 

Wifi support

De dashcam heeft Wifi ingebouwd, hierdoor is het bekijken van de beelden en het wijzigen van instellingen zeer eenvoudig via de telefoon of tablet. Via de app kunnen talloze instellingen worden gewijzigd zoals de resolutie, loop recording, G-sensor gevoeligheid, Time lapse opnames etc. Ook kan eventueel nieuw beschikbare firmware met één druk op de knop worden gedownload en geïnstalleerd.

De laatste firmware voor Innovv is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Innovv
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Innovv K3 DVR, Camera voor (2.0m), Camera achter (1.0m), Bevestigingsmateriaal (beugels + schroeven), 5V converter met 0.6 meter kabel, Externe
  • EAN: 0706398585067
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten