Instyler Styling Shells krulset

1366518
24.90
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,2 Sterren
Instyler Styling Shells krulset
24.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het zelf krullen van jouw haar met een krultang, krulspelden of rollers is een tijdrovend proces waarvan het resultaat vaak maar kort zichtbaar is. Direct na het maken van de krullen ziet jouw haar er geweldig uit, maar na enkele uren zakken de krullen langzaam uit of zijn ze zelfs helemaal niet meer zichtbaar. Met de Ceramic Styling Shells van Instyler maakt je in slechts 4 minuten de prachtigste krullen die urenlang blijven zitten. Zonder jouw haar te beschadigen!
 

Nieuwe professionele krulset voor glamoureuze krullen
Krul jouw haar met de Styling Shells en je zult merken dat jouw kapsel tot wel 3 keer sneller klaar is en de krullen 3 keer langer blijven zitten dan wanneer je traditionele haarkrullers zou gebruiken. jouw kapsel ziet er professioneel, glamoureus, veerkrachtig en stralend uit!

De krulschildjes van Instyler zijn het ideale alternatief voor een dure behandeling bij de kapper en je bent ook nog eens binnen enkele minuten klaar.
 

Hoe werkt de nieuwste krultechnologie van Instyler?
Draai jouw haar om het schildje, klip het vast en het krulproces begint. Even laten afkoelen en klaar! je kan iedere dag geweldige kapsels creëren en jouw haar blijft gezond en zacht. Zelf krullen maken was nog nooit zo gemakkelijk!
 

Traditionele haarkrullers, permanent en krultangen zijn bijzonder schadelijk voor jouw haar. Met het systeem van de Styling Shells behoudt jouw haar veerkracht en glans. De warmtekamer van de Styling Shell omarmt jouw haar met zachte warmte en brengt vocht aan. Het vocht blijft behouden en er ontstaat een zachte, natuurlijke krul. Door de style memory blijft de krul langer in model, omdat het haar op zijn plaats wordt gehouden in de keramische warmtekamer.


Compleet met warmtecarrousel voor de haarkrullers
De exclusive Instyler-set met de Ceramic Styling Shells bevat 8 keramische schildjes met een warmtecarrousel die supersnel opwarmt. En hij staat ook nog eens prachtig in jouw badkamer. Om meteen aan de slag te gaan met jouw mooiste kapsel ooit, ontvangt je een snelstartgids, stylingkam en 8 Sharp Wave clips voor sexy beach wave krullen. De trend van dit moment!


In de doos
Warmtecaroussel
8 Normale styling shells
Gebruiksaanwijzing
Snelstartgids voor verschillende kapsels
Stylingkam
8 Sharp Wave Clips
8 grote styling shells

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Artikelnummer: 4002488
  • EAN: 8718868602077
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten