iRing® Link Dock Set – Telefoonhouder Auto - Afneembaar voor draadloos opladen – 360 graden rotatie – 180 graden

4335844
23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Caliber-Europe
4,6 Sterren
iRing® Link Dock Set – Telefoonhouder Auto - Afneembaar voor draadloos opladen – 360 graden rotatie – 180 graden
23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ontdek de iRing® Link, een handige afneembare versie van de vertrouwde iRing® Original.  In tegenstelling tot de vaste bevestiging van de iRing® Original maakt de iRing Link gebruik van een eenvoudig klik/schuif-mechanisme. Hierdoor haal je hem er gemakkelijk even af voor bijvoorbeeld draadloos opladen. Dankzij de mogelijkheid tot 360 graden rotatie en 180 graden kantelen, kun je je telefoon moeiteloos horizontaal plaatsen om bijvoorbeeld video's te bekijken of om gebruik te maken van de stand-by modus van Apple.

Combineer dit met de meegeleverde iRing® Dock. Velen kiezen ervoor om de iRing Dock in de auto te gebruiken, ideaal voor navigatie bijvoorbeeld. Je bevestigt eenvoudig de Dock en schuift je telefoon met iRing erin. Hiermee wordt je telefoon stevig op zijn plek gehouden en kun je hem moeiteloos 360 graden draaien om de perfecte kijkhoek te vinden

Eigenschappen:

  • afneembare functie (handig voor draadloos opladen)
  • 360 graden rotatie en 180 graden kantelfunctie
  • aanpasbare kijkhoek
  • veelzijdig te gebruiken
Afneembare functie

De iRing® Link bevestig je eenvoudig in slechts twee stappen. Eerst plak je het 'basisplaatje' stevig aan je telefoon of telefoonhoesje. Vervolgens schuif je het tweede gedeelte, waar de ring aan bevestigd is, eroverheen. Dankzij dit moeiteloze klik/schuif-mechanisme kun je de ring gemakkelijk van je telefoon verwijderen, bijvoorbeeld wanneer je draadloos wilt opladen.

Aanpasbare kijkhoek

De aanpasbare kijkhoek van de iRing® Dock verzekert je altijd van het perfecte zicht op je scherm. Of je nu op de bank ligt en een film wil kijken, aan het videobellen bent of tijdens het rijden navigatie nodig hebt, met de iRing® Dock is het allemaal mogelijk.

Design voor iedere stijl

Het duurzame en minimalistische design van de iRing Dock past naadloos aan bij elke inrichting  en maakt het tot een stijlvolle toevoeging aan elke omgeving, zowel in huis als in de auto. Deze iRing Dock is ook los te bestellen waardoor jij jouw ophangmogelijkheden kunt uitbreiden.

Meegeleverd:

  • 1x iRing® Link 
  • 1x iRing® Dock Mat Zwart
  • 1x AE-film

Specificaties

  • Merk: Caliber
  • EAN: 8809374844614
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 36.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten