Isabelle Nails Acryl Set 750 #3916

3621777
35.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Isabelle Nails Acryl set bevat alle basis benodigdheden die nodig zijn voor het werken met acryl.


De Acryl Set is de perfecte keuze voor mensen die hun avontuur willen beginnen met acryl nagelstyling. De acryl set bevat de benodigde producten en accessoires voor het werken met acryl.

De Isabelle Nails Acryl Set bevat:
- Acrylpoeder 3x15 ml (White & clear): acryl is bedoeld om nagels te verlengen met de acrylmethode of om de hechting van gels te vergroten. Acrylpoeder heeft een verbazingwekkende plasticiteit. Het wordt gekenmerkt door een hoge hechting en duurzaamheid. De nieuwste formule voorkomt dat de nagels geel worden en het kan worden gebruikt om aan een sjabloon en tips te werken. Perfect voor zowel het modelleren van nagels als het maken van decoraties. De acryl is van zeer hoge kwaliteit, verkleurt niet en wanneer het aangebracht en uitgehard is, blijft dit weken lang zitten.

- Isabelle Nails Acrylic Liquid 100ml: met de acryl liquid zorg je dat het poeder tot leven komt en je de meest prachtige nagels kunt maken en decoreren. In combinatie met acrylpoeder creëert het een zeer flexibele massa, dat nauwkeurige modellering mogelijk maakt. De acryl liquid bevat niet de stof MMA (methylmethacrylaat), waardoor het op de hoogste positie staat van alle producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Veilig voor nagels en beschadigt het oppervlak niet. Het voorkomt dat nagels verkleuren, garandeert een optimale uitharding en een zeer goede hechting van acrylmassa op natuurlijke nagels. De vloeistof in combinatie met acrylpoeder is perfect voor het verlengen van nagels op een sjabloon en tips.

- Acryl penseel: het acryl penseel heeft duurzame, nauwkeurig getipte borstelharen. Door de hoge kwaliteit van de materialen werkt het acryl penseel perfect samen met de aquarel. Dankzij de perfecte opstelling van het haar is het acryl penseel perfect voor het vormen en bouwen van een nagel en voor het maken van acrylversieringen. Maak na het werk de penseelharen grondig schoon om de levensduur van het acryl penseel te verlengen. Let op: de penseelgrootte wordt willekeurig verzonden.

- Glaasje: geschikt voor het bewaren van vloeistof en diverse soorten decoraties. Je kunt hem op verschillende manieren gebruiken. Zeer duurzaam, verkleurt niet. Inhoud: 5 ml

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: gebruik je nagelpenseel en dep deze in de acryl liquid,
Stap 2: druk het kwastje een beetje droog op een celstofdepper,
Stap 3: dip het nagelborsteltje in de acryl en modelleer het op de nagels.

Specificaties

  • EAN: 8720512574036

Reviews

Gesponsorde producten