Isabelle Nails Hybride Nagelset Inclusief 150W Nagellamp #S37 #4288

3621781
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Complete set met 150W nagellamp van Isabelle Nails voor het zetten van de mooiste manicures en pedicures!


Complete set van Isabelle Nails voor het het van de mooiste creaties. Met een gebruiksvriendelijke UV/LED nagellamp met een wattage van 150. Perfect voor thuis én in de beautysalon. Met 5 verschillende kleuren UV/LED lak die zorgen voor een nagellook voor de duur van 3 weken, zonder af te bladeren. Breng als finishing touch nog één van de prachtige nagel decoraties aan!

- De Blue Effective Isabelle Nails 150w nagellamp: De Blue Effective Isabelle Nails 150w nagellamp is een van de nieuwste nagellampmodellen op de markt. De lamp heeft 42 hoogwaardige LED’s die UV-LED-licht uitstralen. De nagellamp is bestemd voor professioneel gebruik. De lamp straalt met zacht paars licht waardoor je ogen hier tijdens het uitharden geen ongemak door ervaren.

Dankzij de gelijkmatige verdeling van LEDS zal de lamp alle nagels snel uitharden. De nagellamp zal alle nagelproducten gemakkelijk uitharden: de nieuwe technologie van de DUAL LED dubbele lichtbron is geschikt voor het uitharden van alle soorten gels en hybride lakken. De lamp gebruikt DUAL LED-licht om traditionele UV-gels, LED-gels en hybride lakken uit te harden. Door de wereld in DUAL LED-technologie te gebruiken, kun je de uithardingstijd van nagelstylingpreparaten aanzienlijk verkorten en zo tijd besparen.

- 5 x Isabelle Nails UV/LED Gellak 6ml*: De gellak heeft een perfecte middel dikke consistentie die de nagelriemen niet doet overlopen en niet krimpt of verandert tijdens het uitharden onder de lamp. Door de perfecte dekking en kleurvastigheid kun je genieten van een prachtige manicure die wekenlang blijft zitten. De platte kwast van de gellak vergemakkelijkt het nauwkeurig aanbrengen van de gellak. Uithardingstijd: LED-lamp: 30 seconde, UV-lamp: 120 seconde.

– 2in1 Base & Top: De formule combineert twee verschillende, complementaire functies. Het kan worden gebruikt als een primer – de zogenaamde basis voor hybride nagellak – het product verhoogt perfect de hechting van de gekleurde massa en vergemakkelijkt de distributie ervan. Bovendien beschermt het de nagel tegen beschadiging. De tweede functie van het preparaat is om het te gebruiken als een topcoat, d.w.z. een afwerkingsproduct – het geeft glans en beschermt de manicure tegen mechanische schade en verhoogt de duurzaamheid.

– Primer bonder 6 ml: Professionele zuurvrije primer perfect als basislaag om de nagelplaat voor te bereiden voordat met een stylingmethode wordt begonnen. De primer bonder zorgt voor een perfecte ontvetting van de natuurlijke nagelplaat, waardoor een betere hechting van de andere aangebrachte lagen wordt verzekerd. Het verlengt de duurzaamheid van de gemaakte styling aanzienlijk.

– Nagelriemolie 6ml*: een professioneel verzorgingsproduct dat de droge huid en nagels regenereert en voedt. De nagelriemolie bevat een aantal heilzame stoffen die de conditie van de nagelriemen en nagels verbeteren, zoals: zoete amandelolie, macadamia-olie, Vitamine E. De nagelriemolie verbetert het uiterlijk en de conditie van de huid en laat de nagelplaat prachtig glanzen. Perfect te gebruiken na een manicure. De nagelriemolie voorkomt dat de nagelriemen uitdrogen en vertraagt hun groei op de nagelplaat. Regelmatig gebruik van de nagelriemolie verbetert het uiterlijk en de conditie van de nagels, waardoor de handen er gezond en verzorgd uitzien. De nagelriemolie is uitermate geschikt voor het einde van elke nagelstyling en voor dagelijkse handverzorging. Het kwastje zorgt voor maximaal gebruiksgemak. De nagelriemolie heeft ook een heerlijke geur waardoor elke applicatie een stuk aangenamer zal zijn!

– Aceton 50 ml: Dankzij Isabellenails hybride lakken hoef je je tot wel 3 weken geen zorgen te maken over het lakken van je nagels! Als je echter besluit dat de manicure je humeur meer moet benadrukken, neem dan afscheid van styling en creëer een geheel nieuwe! Gebruik de Isabelle Nails aceton om je hybride nagellak veilig te verwijderen. De aceton heeft een aangename grapefruitgeur.

– Cleaner 100ml: Met Isabelle Nails hybride lakken kun je tot wel 3 weken lang genieten van een effectieve manicure! Om de maximale duurzaamheid van de styling te bereiken, moet je de nagelplaat echter goed voorbereiden voordat je de hybride base aanbrengt. Hiervoor is de cleaner nodig – het zal je nagels effectief en snel ontvetten. Het enige dat je hoeft te doen, is een klein beetje cleaner op een stofvrij wattenschijfje doen en de eerder gematteerde nagelplaat afnemen. Nu kun je de Isabelle Nails hybride base met een gerust hart aanbrengen!

– 20 stofvrije doekjes: Professionele stofvrije swabs gemaakt van dikke lignine-cellulose. Ze zijn extreem duurzaam en scheurvast. Ze worden niet nat en laten na gebruik geen sporen of stof achter, wat erg belangrijk is bij het stylen van nagels. De wattenschijfjes zijn onderverdeeld in individuele wattenschijfjes met afmetingen van 4×5 cm, met een perforatielijn die het scheuren vergemakkelijkt.

– Manicure sticks 10 stuks: Gemaakt van oranje hout met aan het uiteinde twee verschillende tips (langwerpige scapula en punt). Ontworpen om nagelriemen weg te duwen. Ze kunnen ook worden gebruikt om gel of hybride die op de huid is gemorst, te verwijderen. Ze zijn veelzijdig en zeer hygiënisch.

– polijstblok: Perfect voor het polijsten en matteren van de nagelplaat, en perfect uitgelijnd. Het heeft een hoge slijtvastheid. Het is tegelijkertijd delicaat en duurzaam. Verkruimelt niet.

– Nagelvijlen: Professionele cosmetische nagelvijl gekenmerkt door uitzonderlijke duurzaamheid en efficiëntie. Door hun gestroomlijnde vorm vijl je zelfs de meest ontoegankelijke en moeilijke plekken nauwkeurig weg. De vijl kenmerkt zich door een zeer hoge wrijvingskracht en wordt voornamelijk gebruikt om materiaal van de nagel te verwijderen (gel, acryl, tips) en om eeltige opperhuid te verwijderen. De ergonomische vorm zorgt voor een snel en zeer comfortabel gebruik van het product. Aanbevolen voor gebruik in professionele schoonheidssalons.

- Teenspreider: Een onmisbare tool voor het nauwkeurig lakken, knippen of vijlen van je teennagels. De tenen separator is gemaakt van zacht, flexibel rubber waardoor deze comfortabel tussen de tenen zit.

– Nagelriem verwijder tool: Ontworpen om nagelriemen rond de nagel te verwijderen. Het heeft een voorgevormd handvat en een zeer scherp lemmet. Het handvat is gemaakt van kunststof, de punt is van metaal, waardoor het een lange levensduur behoudt.

– Glitter pollen*: Hoogwaardige glitterpoeder maakt elke nagelstyling prachtig af. Bij uitstek geschikt voor gewone nagellak, maar ook voor hybride nagellak of UV-gel. Dankzij de materialen van de hoogste kwaliteit, verkleurt het niet en is het bestand tegen andere chemicaliën, dus je kunt het zonder angst op gel of acryl gebruiken. Na het aanbrengen geeft het de nagels een mooie glans en laat ze sprankelen met een prachtige glans.

– Decoratie sticker*: nagel accessoire stickers.

- Holografische nageldecoratie*.

- Nageldecoratie steentjes Rainbow*.

* Let op: kleuren worden random verstuurd.d.

Specificaties

  • EAN: 8720512578638

Beoordelingen

Gesponsorde producten