Julia/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

4613378
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Julia/Chaneo tuinset - 180x90 cm. - 5-delig

De Julia/Chaneo tuinset heeft een eigentijdse uitstraling en een stijlvol design. Hou jij van een bakje koffie in de tuin of borrelen met vrienden? Dan kan deze tuinset niet ontbreken in jouw buitenruimte. De Julia dining tuinstoel is te herkennen aan het unieke rope touwpatroon. De elegante afwerking van het rope zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor comfort. De lichte kleuren van het rope passen perfect bij het antraciet van de Chaneo tuintafel. Het keramische tafelblad met betonlook motief voegt een stoere look toe aan deze tuinset. Het tafelblad wordt gecombineerd met een stevig aluminium frame. Kom gezellig langs in één van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn.  Ervaar het zitcomfort zelf en doe inspiratie op voor jouw buitenruimte.  

Materialen Julia dining tuinstoel 

Met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en stijl is de Julia tuinstoel ontworpen. De zandkleurige tuinstoel heeft een antraciet aluminium frame. Het stevige frame, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, biedt niet alleen een solide basis maar is ook nog weerbestendig. Zo kun je de Julia tuinstoel het hele jaar door buiten laten staan. De verfijnde afwerking met rope geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling aan de stoel, maar verzekert ook een comfortabele zitervaring. Bovendien worden de Julia tuinstoelen geleverd met zachte kussens voor zowel de zitting als de rugleuning, waardoor je urenlang kunt genieten van comfort. De kussens van de Julia tuinstoel zijn voorzien van een waterafstotende coating. Mocht je knoeien dan, kun je het er makkelijk afvegen. Belangrijk is wel dat de kussens niet waterdicht zijn. 

Materialen Chaneo tuintafel 

Met een lengte van 180 cm en een breedte van 190 cm biedt de Chaneo tuintafel voldoende ruimte voor een diner met 4 personen. Voeg wat tuinstoelen toe aan de kopse kant, en je kunt zelfs met een gezelschap van 6 personen genieten aan deze tafel. Het keramische tafelblad heeft een betonlook motief en biedt voordelen zoals duurzaamheid, vlek- en krasbestendigheid, en weerstand tegen hitte en kou. Het aluminium frame van de Chaneo tuintafel heeft ook vele voordelen, zoals weerbestendigheid, roestbestendigheid, een lange levensduur en is licht van gewicht.

 

Deze set bestaat uit: 

4x Julia dining tuinstoel 
1x Chaneo tuintafel 180 x 90 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097334673639
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten