Kadopapier - Inpakpapier - Cadeaupapier 200 x 70 cm "Safari" - 30 rollen

4380782
51.00 46.00
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Yellow-Webshop
4,3 Sterren
Kadopapier - Inpakpapier - Cadeaupapier 200 x 70 cm "Safari" - 30 rollen
51.00 46.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Feestelijk inpakpapier
Kadopapier, ook wel bekend als inpakpapier, is vrolijk en gezellig papier dat wordt gebruikt om geschenken op een aantrekkelijke en feestelijke manier in te pakken. Het hoofddoel van kadopapier is om het verrassingselement van het cadeau zo lang mogelijk vast te houden en de ontvanger in spanning te houden tot het moment van uitpakken.

Dit maakt het geven van een ingepakt kado tot een onvergetelijke gebeurtenis bij feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, sinterklaas, kerst of zomaar tussendoor.

Een verrassing voor elke dag
Er is altijd wel een reden om iemand blij te maken en een kado te geven. Het hele jaar door. Het is fijn om een vriend, familie of een goede kennis onverwacht te kunnen verrassen. Dit veelzijdige kadopapier is niet gebonden aan een bepaalde dag, feest of gelegenheid. Het is gemaakt om elke dag een glimlach op het gezicht van je dierbaren te toveren. Of het nu een willekeurige dinsdag is, een zonnige zondag of een spontane doordeweekse verassing... Elk geschenk pak je in met dit feestelijke, vrolijke en gezellige kadopapier.

Zorg ervoor dat je altijd voldoende kadopapier in huis hebt, je weet nooit precies wanneer je het nodig hebt en je kunt er nooit genoeg van hebben. Dit kadopapier is opgerold en neemt maar weinig ruimte in. Maak het jezelf makkelijk en zorg voor een ruime voorraad kadopapier, voldoende voor een heel jaar.

Met dit kadopapier kun je kado's inpakken voor allerlei soorten gelegenheden, zoals:

  • Verjaardag
  • Baby (Geboorte en Babyshower)
  • Bruiloft/Huwelijk
  • Jubilea
  • Valentijnsdag
  • Moederdag & Vaderdag
  • Sinterklaas
  • Kerst

Of ook bij:

  • Persoonlijke prestatie, zoals het behalen van een schoolexamen, rijbewijs, cursus of zwemdiploma
  • Zomaar & Spontaan (dit zijn vaak de leukste kado's om te geven!)

Dit kadopapier is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Gemaakt van hoogwaardig gerecycled materiaal, draagt het bij aan het behoud van onze planeet terwijl het je cadeaus nog specialer maakt.

Met een scala aan designs en kleuren heb je altijd een geschikte verpakking die past bij elke gelegenheid, het hele jaar door. Cadeaus met verschillende vormen en maten kun je met rollen inpakpapier precies op maat inpakken. Knip of scheur (voorzichtig) het kadopapier op de juiste lengte om het netjes in te kunnen pakken.
Het kadopapier is bedrukt met kleurrijke patronen, afbeeldingen en motieven waardoor je kado een feestelijke uitstraling heeft. Een ingepakt kado maakt de ontvanger nieuwsgierig.

Let op: Dit kadopapier bestaat uit een selectie van verschillende modellen, motieven en kleuren. Je ontvangt willekeurig gekozen kadopapier dat overeenkomt de sfeer en uitstraling van de beschrijving en productfoto's.

Kenmerken/Eigenschappen:
- De afmetingen van het kadopapier is 200 x 70 cm
- Het kadopapier is verpakt in rollen van ongeveer Ø3 cm diameter en 70 cm lang
- Het gewicht van 1 rol kadopapier is 96 gram
- Afwerking: mat

Het kadopapier is makkelijk te knippen, scheuren, vouwen en plakken.

Dus waar wacht je nog op? Maak van elke dag een feest en verras je geliefden, je buren, je trainer of je bijlesleraar met dit ideale kadopapier dat past bij elke gelegendheid.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 9001456238529
  • Feestgelegenheid: Kerstmis
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 200x70 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten