Kendox RowShaper - Roei-apparaat voor thuis - Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining

4,3 Sterren
4 beoordelingen
3754483
189.00
Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TelSell
3,9 Sterren
Kendox RowShaper - Roei-apparaat voor thuis - Fitnessapparaat voor cardio- en krachttraining
189.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Droom je van een perfect geboetseerd lichaam, een strakke bips en sterke schouders? Er is een sport waarvan bewezen is dat hij de perfecte duurtraining combineert met de ideale spiertraining voor het hele lichaam, waardoor je met slechts EEN ononderbroken reeks bewegingen naar je droomlichaam leidt. De meest effectieve sport ter wereld, roeien!


- ALGEMEEN - Traint het hele lichaam met innovatieve hydraulische technologie. Intuïtieve bewegingsvolgorde zorgt voor een eenvoudige, snelle en altijd optimale training.

- BELANGRIJK - Traint efficiënt: spieropbouw en vetverbranding - de ideale combinatie van gelijktijdige cardio- en krachttraining. Mono peddel voor een gemakkelijke en correcte uitvoering van de training - perfect voor beginners en professionals.

- SPECIALE FUNCTIES - 36 trainingsintensiteiten: training op maat dankzij 12-stappen mechanisme en 3 hellingshoeken. Extra trainingshulpstuk voor de extra krachttraining.

- GEBRUIK - Geïntegreerde trainingscomputer met LCD-display meet tijd, herhalingen, verbrande calorieën en frequentie. Ergonomisch gevormde rolzitting met kogellagers voor optimaal trainingscomfort. Uiterst stabiele stalen constructie met aluminium geleiderail - belastbaar tot 120 kg.

- LEVERING & DETAILS - 1 x Kendox Row-Shaper, 1 x trainingscomputer, 1 x trainingsschema, 1 x voedingsschema.


De ORIGINELE van TV!

Het geheim van de revolutionaire RowShaper ligt in de speciaal ontwikkelde mono-paddle in combinatie met de ingenieuze Hydro-Resistor. Deze unieke hydraulische cilinder biedt maar liefst 12 intensiteitsniveaus en in combinatie met de 3 hellingshoeken zelfs tot 36 verschillende trainingsintensiteiten! Dit maakt de RowShaper geschikt voor elk fitness niveau van beginner tot professional! Dat maakt de RowShaper nog veelzijdiger dan het roeien zelf. Of u nu beweging of lichte conditietraining in uw dagelijkse leven wilt brengen of uw lichaam in vorm wilt krijgen.

Met de RowShaper train je 80% van al je spieren tegelijk, evenals je uithoudingsvermogen. Je krijgt je lichaam met gemak in vorm! Dit alles in slechts één vloeiende, continue beweging die gemakkelijk is voor de gewrichten!

De ergonomisch gevormde rolzitting met kogellagers in combinatie met de antislippedalen inclusief praktische comfortvergrendeling zorgt voor een stevige grip en een hoog comfortniveau tijdens de gehele training. De uiterst robuuste stalen constructie met aluminium glijstang is bestand tegen een gewicht tot 120 kg en toch licht genoeg om overal mee te trainen. De geïntegreerde trainingscomputer met LCD-display registreert ook uw roeislagen, tijd en verbrande calorieën, zodat u altijd uw volledige workout kunt bijhouden!

Productspecificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041020418
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 125
  • Kleur: Multikleur
  • Afmeting (cm): 156x58x43,3 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten