KENWOOD DRV-A601W 64gb Wifi GPS 4K dashcam

3870800
199.00
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
KENWOOD DRV-A601W 64gb Wifi GPS 4K dashcam
199.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze KENWOOD DRV-A601W filmt met super scherpe 4K beeldkwaliteit (3840x2160p) in 30fps. Door het gebruik van de 8.3 Megapixel beeldsensor zijn alle details zoals kentekens en personen goed zichtbaar. Ook in het donker presteert deze DRV-A601W erg goed. Wanneer de optionele achter camera is aangesloten filmt de DRV-A601W in QuadHD kwaliteit.

Draadloos bestanden bekijken met Wifi

Via de gratis KENWOOD Dash cam Manager voor iOS en Android zijn alle opgenomen bestanden van de DRV-A601W draadloos via je telefoon of tablet te bekijken. Ook kunnen via de KENWOOD App instellingen in het menu worden aangepast en kun je Live meekijken met de camera. Bestanden die je op je telefoon hebt gedownload kun je bovendien samen met de GPS informatie in Google maps bekijken en delen via Social media.

3.0 inch LCD

De KENWOOD DRV-A601W heeft een helder en groot 3.0 inch scherm. Op het scherm worden de opnames weergeven en kan ook het menu worden bediend. Door het grote LCD scherm is de KENWOOD DRV-A601W erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Op de dashcam zit een screensaver waarmee het scherm desgewenst na bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld zodat de bestuurde niet teveel wordt gehinderd.

Ingebouwde GPS

De KENWOOD DRV-A601W heeft een ingebouwde GPS module. Door de GPS module wordt de actuele snelheid in beeld weergegeven en worden de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde KENWOOD Video Player precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt.

Optionele Quad HD achter camera

De KENWOOD DRV-A601W kan worden uitgebreid met de KCA-R200 Quad HD achtercamera die op de achterruit kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 8 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart.

Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond. Wanneer de achtercamera wordt aangesloten filmen beide camera’s met Quad HD resolutie. De KCA-R200 heeft een kijkhoek van 161° en kan 180° worden gedraaid zodat hij altijd goed op de weg kan worden gericht.

De laatste firmware voor Kenwood is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Kenwood
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: KENWOOD DRV-A601W, 64gb MicroSD kaart, Sigarettenvoeding (4m), USB kabel (1m), Zuignap houder, Sticker houder, CPL filter, Extra stickers (2),
  • EAN: 0019048228871
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten