Kettler Loft/Easy 160 cm. tuinset - 5-delig verstelbaar

3274966
1049.00
Je kunt 209 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 209 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Kettler Loft/Easy 160 cm. tuinset - 5-delig verstelbaar
1049.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kettler Loft/Easy 160 cm. tuinset - 5-delig verstelbaar

Deze stijlvolle tuinset komt zowel in een landelijk als moderne tuin volledig tot zijn recht. Gezellig een avondje borrelen met vrienden of een spelletjesavond met familie? Het kan allemaal met de Kettler Loft/Easy tuinset. Deze 5-delige tuinset bestaat uit 4 Kettler Easy standenstoelen en 1 Kettler Loft tuintafel (160 x 95 cm.). Voor extra comfort zou je ervoor kunnen kiezen om tuinkussens te gebruiken in de Kettler Easy standenstoel. Deze kussens kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundels. Naast comfort geeft het ook nog eens een sfeervolle uitstraling. 

Eigenschappen Kettler Loft dining tuintafel

De Kettler Loft tuintafel van 160 x 95 cm. is gemaakt van hoogwaardige materialen. De dining tuintafel heeft een frame van aluminium welke behandeld is met een beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het aluminium kras- en stootvast is. Aluminium is licht in gewicht, heeft weinig onderhoud nodig en kan niet verroesten. Onder de tafelpoten zitten verstelbare dopjes zodat je de tafel stabiel kunt afstellen. Het tafelblad van de Kettler Loft tuintafel is gemaakt van kunststof. Het kunststof bestaat uit 2 componenten en is daardoor extra hard. Het tafelblad is eenvoudig schoon te maken met water en een zachte doek. Wij adviseren om geen gebruik te maken van een hogedrukreiniger. Door de hoge waterdruk kan het materiaal aangetast worden.

Eigenschappen Kettler Easy standenstoel

De Kettler Easy standenstoel is een comfortabele tuinstoel. De standenstoel is verstelbaar in verschillende standen, hierdoor kan je altijd jouw favoriete positie aannemen. Het frame van de Kettler Easy standenstoel is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Aluminium is een sterk materiaal dat veel gebruikt wordt in de tuinmeubelbranche. Dit materiaal kan namelijk niet verroesten en is daardoor perfect geschikt voor buiten. Het zitgedeelte en de rugleuning zijn gemaakt van textileen. Textileen is een doek dat gemaakt wordt van polyesterdraden welke voorzien zijn van een coating. Het materiaal voelt comfortabel aan en is weerbestendig. Hierdoor kan de Kettler Easy standenstoel het hele jaar door buiten blijven staan.

Deze 5-delige tuinset bestaat uit:

4x Kettler Easy standenstoel
1x Kettler Loft tuintafel 160 x 95 cm.

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Kettler
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7423452271287
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 444.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten