Kettler Loft/Legato 160 cm. tuinset - 5-delig verstelbaar

3757705
1199.00
Je kunt 239 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 239 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Kettler Loft/Legato 160 cm. tuinset - 5-delig verstelbaar
1199.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Kettler Loft/Legato 160 cm. tuinset - 5-delig verstelbaar

De Kettler Loft/Legato verstelbare tuinset is geschikt voor iedere tuin. Deze stijlvolle dining tuinset bestaat uit 4 Kettler Legato standenstoelen en 1 Loft tuintafel (160 x 95 cm.) Na het eten kun je heerlijk uitbuiken in de comfortabele Kettler Legato stoelen. 

Eigenschappen Kettler Loft dining tuintafel

De Kettler Loft tuintafel van 160 x 95 cm. is gemaakt van hoogwaardige materialen. De dining tuintafel heeft een frame van aluminium welke behandeld is met een beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat het aluminium kras- en stootvast is. Aluminium is licht in gewicht, heeft weinig onderhoud nodig en kan niet verroesten. Onder de tafelpoten zitten verstelbare dopjes zodat je de tafel stabiel kunt afstellen. Het tafelblad van de Kettler Loft tuintafel is gemaakt van kunststof. Het kunststof bestaat uit 2 componenten en is daardoor extra hard. Het tafelblad is eenvoudig schoon te maken met water en een zachte doek. Wij adviseren om geen gebruik te maken van een hogedrukreiniger. Door de hoge waterdruk kan het materiaal aangetast worden.

Eigenschappen Kettler Legato standenstoel

De Kettler Legato verstelbare tuinstoel heeft een aluminium frame en heeft een ergonomische vormgeving. De voorgevormde rugleuning zorgt voor een goede ondersteuning in de rug en biedt daarmee optimaal zitcomfort. De Kettler Legato standenstoel is verstelbaar in verschillende standen zodat je altijd jouw favoriete positie aan kunt nemen. Het zitgedeelte en de rugleuning zijn gemaakt van textileen. Textileen is een doek dat gemaakt wordt van polyesterdraden welke voorzien zijn van een coating. Het materiaal voelt comfortabel aan en is weerbestendig. Hierdoor kan de Kettler Legato het hele jaar door buiten blijven staan.

De verstelbare Kettler tuinset bestaat uit: 

4x Kettler Legato curve tuinstoel
1x Kettler Loft tuintafel 160x95 cm.

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Kettler
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4001397354130
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 45.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: MDF
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten