Keuken internetradio met FM Lenco Wit

3615792
139.99 99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Alecto-Lenco
4,3 Sterren
Keuken internetradio met FM Lenco Wit
139.99 99.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Lenco KCR-2014 is een internet keukenradio met FM/RDS radio. De keukenradio heeft een mooi, strak design en door de duidelijke knoppen en het heldere kleurenscherm is de radio eenvoudig in gebruik. Met de montagekit kan hij gemakkelijk onder een keukenkastje gemonteerd worden. De mogelijkheden van deze witte alleskunner zijn eindeloos: je kunt door de internet functie de weersverwachting checken, naar duizenden radiozenders luisteren en 's ochtends gewekt worden met je favoriete muziek. Voor te koken en te bakken heeft deze radio ook een countdown timer.

De Lenco KCR-2014 is een ware allemansvriend. Om de dag goed te beginnen, toont de radio de weersvoorspelling en draait jullie favoriete muziek tijdens het ontbijt. Maar ook als iedereen na een lange dag werken op de bank ploft, is de radio met meerdere voorkeuzezenders er graag bij.

Even geen zin om naar de radio te luisteren? Op de Lenco KCR-2014 speel je ook jouw eigen muziek af. Je hoeft alleen een smartphone of MP3-speler aan te sluiten via de audio-ingang. Dankzij de afstandsbediening en bijbehorende app is de keukenradio gemakkelijk te bedienen door het hele gezin.

Door de dual alarm functie is de KCR-2014 ook in de slaapkamer staat de Lenco KCR-2014 op zijn plek. Zet de wekker en val in slaap onder het genot van rustgevende muziek. De volgende ochtend wekt de radio jou precies op tijd, maar kun je er ook voor kiezen om nog even te blijven liggen dankzij de snooze-functie.

Specificaties

  • Merk: Lenco
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8711902033233
  • Wekker opties: Week-/Weekend-alarm
  • FM-radio: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 14x23,8x7,1 (LxBxH)
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten