KidWorld Smartwatch Kinderen Zwart Met gratis Lebara simkaart incl. €15 beltegoed en 50MB 1000 mAh Batterij

4350682
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

[Op zoek naar de perfecte smartwatch kinderen zodat je altijd weet waar jouw kind is?]
Ontdek de vele voordelen van onze smartwatch kids, ontworpen om kinderen te voorzien van leuke en educatieve functies. De smartwatch is voorzien van een stabiele smartwatch Android verbinding en bevat een HD-camera en ingebouwde GPS voor online videobellen en real-time tracking. Hierdoor ben je altijd in contact met jouw kinderen en weet je precies waar ze zijn! Verder is de smartwatch voorzien van een krachtige ingebouwde batterij die extra lang meegaat en is het horloge waterproof.

Grootste voordelen
+ Dankzij de IPX7 waterdichte functie hoeft jouw kind het horloge nooit af te doen, of ze nu zwemmen of in de regen spelen!
+ Dankzij het 4G-netwerk kun je op elk moment realtime videogesprekken voeren en spraakberichten sturen (Gratis Lebara simkaart meegeleverd met €15 beltegoed en 50MB)
+ De krachtige batterij van 1000 mAh garandeert meer dan 8-10 dagen gebruik na een volledige lading
+ De magnetische oplader maakt eenvoudig opladen mogelijk, geen gerommel meer met kabels!
+ De HD-camera maakt het mogelijk om de beste momenten in uitstekende helderheid vast te leggen
+ SeTracker2-app ondersteunt zowel Android als iOS

Waarom is de KidWorld Smartwatch een bestseller?

? Veiligheid voorop
De KidWorld Smartwatch is voorzien van een SOS-knop voor noodgevallen, wat ervoor zorgt dat je onmiddellijk wordt gewaarschuwd als jouw kind in gevaar verkeert. Je kunt ook veilige gebieden instellen die jouw kind niet mag verlaten. Verlaat jouw kind toch het gebied? Dan krijg je automatisch een waarschuwing op je telefoon. Op deze manier kun je gemakkelijk de verblijfplaats van jouw kind volgen.

? Een leuk en leerzaam gadget
De KidWorld Smartwatch is meer dan alleen een veiligheidsapparaat, het is ook een leuk en leerzaam gadget voor jouw kind! Je kind zal genieten van de studentenmodus, galerij, alarm, HD-camera, stopwatch, contacten, puzzelspel en rekenmachine.

? IPX7 Waterdicht
De smartwatch voor kinderen heeft een waterdicht ontwerp, waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over waterschade. Wel zo handig met kinderen! 

? Krachtige 1000 mAh batterij
Dankzij de krachtige 1000 mAh batterij geniet je van ononderbroken connectiviteit. Het horloge gaat dagen mee zonder hem tussendoor op te hoeven laden. 

? Realtime tracking
Dankzij de ingebouwde GPS-tracking kun je precies zien waar jouw kind op dat moment is en waar hij gedurende de dag is geweest. Op deze manier laat je jouw kind met een gerust hart van huis gaan! 

Productspecificaties

  • Merk: KidWorlds
  • Materiaal: ABS-plastic
  • Connectiviteit: 4G (Gratis Lebara simkaart meegeleverd met €15 beltegoed en 50MB)
  • Batterijcapaciteit: 1000 mAh
  • Schermresolutie: 240*240 mm
  • Schermgrootte: 36,6 mm (1,44 inch)

100% tevredenheidsgarantie
Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren. Wij verzenden iedere bestelling met Track and trace.

Wil jij altijd kunnen zien waar jouw kinderen zijn of realtime met ze kunnen bellen? Bestel vandaag nog jouw KidWorld Smartwatch Kinderen!

Specificaties

  • Merk: KidWorld
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Smartwatch, magnetische oplaadkabel, handleiding
  • EAN: 8720865006857
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 25x4x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten