King - Paloma Grijs/Allure Rome grey 170 cm. tuinset - 5-delig

Omschrijving

Teakhouten tuinset met King diningstoel en Rome tafel  

Ben jij op zoek naar een compacte tuinset met robuuste uitstraling? Dan is je zoektocht ten einde! De Rome tuintafel van Allure heeft een stoer en robuust design. Dit hebben wij gecombineerd met de wicker tuinstoel King van ons eigen merk. De uitstraling van het teakhout in combinatie met het grijze wicker van deze dining fauteuil is een zeer goede samenstelling! Door de lengte van 170 cm. heb je genoeg ruimte voor minimaal 4 personen. Wil je graag extra gasten voorzien van een zitplaats, dan kan je altijd 2 extra plaatsen creëren door gebruik te maken van de kopse kanten. Je besteld deze tuinset gemakkelijk direct online. 

Eigenschappen King dining fauteuil 

Het frame van de King tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is een materiaal met geschikte eigenschappen om te gebruiken voor tuinmeubelen. Zo is het licht van gewicht, onderhoudsvrij en kan het niet gaan roesten. Om het aluminium frame heen is het wicker gevlochten. Het vlechtwerk is gemaakt stevig kunststof en heeft een lange levensduur. Bij deze stoel krijg je standaard de zit- en rugkussens meegeleverd. Wanneer de stoelen niet worden gebruikt is het verstandig de kussens op te bergen in een droge en geventileerde plek. Een opbergbox kan hiervoor een geschikte keuze zijn! Voor deze stoel hebben wij echt het beste uit de kast getrokken, de stoel heet niet voor niets de King! 

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De teakhouten tuintafel Rome van Allure is een stoere en robuuste tuintafel. Teakhout valt onder de categorie hardhout en is hierdoor bijzonder geschikt voor tuinmeubelen. Zo is het teakhout van nature vettig waardoor het verrassend zacht aanvoelt. Het hout van deze tafel is behandeld met een grey wash, hierdoor krijgt de Rome tuintafel zijn unieke look. Door de verschillende weersinvloeden van buiten zal de tuintafel gaan vergrijzen. Er zullen ook barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit doet niet af aan de kwaliteit van je tafel! Mocht je graag de originele kleur willen behouden, raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak protector. Het is ook mogelijk om een teak shield te gebruiken op het teakhout, hiermee maak je de tafel tijdelijk water- en vuilafstotend. Wij raden af om deze tafel met een afdekhoes te bedekken. Hiermee zorg je ervoor dat de tafel niet meer kan 'ademen' en kunnen er lelijke vlekken op de tafel ontstaan.

.

Specificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090303985917
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten