Kioxia Exceria M.2 SSD 1TB

Omschrijving

EIGENSCHAPPEN
 Het upgraden van een harde schijf of SATA SSD moet eenvoudig en betaalbaar zijn en dat is waar EXCERIA SSD's van pas komen. De KIOXIA EXCERIA-serie is ontworpen om uw mobiele of pc-ervaring te verbeteren en uitgebalanceerde prestaties en waarde te leveren die uw systeem zullen transformeren. Door gebruik te maken van BiCS FLASH™ 3D-flashgeheugen, biedt deze SSD-serie van het vlaggenschip zelfs een grote capaciteit in een M.2 2280-vormfactor die geschikt is voor desktops en notebooks.

APPLICATIE PERFORMANCE MAXIMIZER
De KIOXIA EXCERIA-serie herdefinieert conventionele opslag voor alledaagse gebruikers die zich gehinderd voelen door op SATA gebaseerde hardware. Zeg vaarwel tegen vertraging van de harde schijf en krijg een computerervaring die uw toepassingen waardig is.

KLEIN EN KRACHTIG
Met een dunne en lichte M.2 2280-vormfactor kan de EXCERIA-serie rechtstreeks op het moederbord worden aangesloten, waardoor er minder wirwar van kabels ontstaat voor een slanker systeem.

BUITENGEWOON 3D-FLASH-GEHEUGEN
Elke EXCERIA SSD is gebouwd met BiCS FLASH™ en een verticaal gestapelde celstructuur, voor een hoogwaardige opslagervaring.

GEBRUIK VAN SSD-BEHEER
SSD Utility-beheersoftware is ontworpen om uw KIOXIA-schijf te helpen bloeien en stelt u in staat SSD-onderhoud, monitoring, afstemming en meer te regelen!

 

In de doos:

  • Kioxia Exceria M.2 1TB

Productspecificaties:
Capaciteit: 1TB
Formaat: M.2 Type 2280-S2-M
Interface: PCI Express® 3.1a, NVM Express™ 1.3a
NAND Flash: BiCS FLASH™ TLC
Sequentiële leessnelheid: tot 1.700 MB/s
Sequentiële schrijfsnelheid: tot 1.200 MB/s
Willekeurig lezen (4KiB QD32): tot 200.000 IOPS
Willekeurig schrijven (4KiB QD32): tot 290.000 IOPS

Specificaties

  • Merk: Kioxia
  • EAN: 4582563851924

Beoordelingen

Gesponsorde producten