KitchenLove - Ovenwanten - Ovenhandschoenen - BBQ - Koken - Siliconen - Hittebestendig tot 230 °C - Rood - 2 Stuks

3810534
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

KitchenLove Siliconen Ovenwanten geven je perfecte bescherming tijdens al je kookactiviteiten. Hittebestendig tot 230°C met een zachte, gewatteerde binnenkant en een lengte van maar liefst 37cm beschermen de KitchenLove ovenhandschoenen je tegen hete ovenschalen, hete stoom en ovendeuren. De KitchenLove ovenhandschoenen zijn gemaakt van bpa-vrije siliconen. Hierdoor zijn ze non-toxic en volledig waterbestendig. De geribbelde buitenkant zorgt ervoor dat je moeiteloos grip hebt op elk heet voorwerp. En wanneer het tijd is om op te ruimen spoel je ze eenvoudig onder de kraan af.

Zeer hittebestendig
Deze KitchenLove ovenwanten beschermen je tegen hete ovenschalen, hete stoom en ovendeuren. De ovenwanten zijn hittebestendig tot maar liefst 230° C. Zo is geen ovenschaal te heet om vast te pakken.

Comfortabel in gebruik
Met de zachte, gewatteerde katoenen binnenkant zijn deze ovenwanten zeer comfortabel te gebruiken tijdens het koken en grillen. De unieke lengte van maar liefst 37 cm zorgt ervoor dat ook jouw onderarmen zijn beschermd. Zo brand jij nooit meer jouw pols aan de rand van een heet ovenrooster.

Voordelen
✅ Hittebestendig tot 230° C
✅ BPA-vrij siliconen
✅ Extra lang
✅ Gewatteerde binnenkant

Voedselveilig siliconen
Deze ovenhandschoenen zijn gemaakt van voedselveilig bpa-vrij siliconen materiaal. Hierdoor zijn ze non-toxic en 100% geschikt voor gebruik in de keuken. De geribbelde buitenkant zorgt ervoor dat je moeiteloos grip hebt op elk heet voorwerp. Zo maak jij je nooit meer zorgen dat er iets uit je handen glijdt.

Schoonmaken onder de kraan
Wanneer het tijd is om op te ruimen kun je de ovenwanten simpelweg onder de kraan afspoelen. Zet de kraan open, wrijf beide ovenwanten tegen elkaar om vuile restjes te verwijderen en ze zijn weer schoon voor de volgende keer.

Specificaties
â–¶ Merk: KitchenLove
â–¶ Aantal: 1 paar (2 stuks)
▶ Hittebestendigheid: tot 230° C
â–¶ Materiaal: Katoen + siliconen
â–¶ Gewicht: 200 gram
â–¶ BPA-vrij: Ja
â–¶ Afmetingen: 38 x 18 x 3 cm
â–¶ Kleur: Rood

Specificaties

  • Merk: KitchenLove
  • EAN: 8719326511870
  • Kleur: Rood

Beoordelingen

Gesponsorde producten