KitchenMasters Sapcentrifuge voor Groenten & Fruit - Juicer met Pulpcontainer - 3 snelheden - 800 Watt

4355639
49.99
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
KitchenMasters Sapcentrifuge voor Groenten & Fruit - Juicer met Pulpcontainer - 3 snelheden - 800 Watt
49.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de sapcentrifuge van KitchenMasters kan je iedere dag genieten van zelfgemaakte sapjes bomvol gezonden voedingsstoffen en vitaminen. De sapcentrifuge heeft een compact design, is voorzien van een ruime opening en is uitgerust met drie verschillende standen.

De juicer van KitchenMasters is bovendien een echte krachtpatser, de krachtige 800W motor werkt snel en efficiënt. Het anti-drup systeem zorgt er daarnaast voor dat uw aanrecht schoon blijft, zo heb je dus altijd een gezond, vers sapje zonder teveel gedoe!

KitchenMasters Sapcentrifuge


Eenvoudig schoon te maken (alles is afneembaar)
Brede vulschacht (70mm)Krachtige 800W motor
600 mLsapreservoir
1500 mL pulpcontainer
3 snelheidsstanden
Veilig in gebruik
Maximaal behoud van smaak en voedingsstoffen

Extra sterke 800W motor

De sapcentrifuge van KitchenMasters heeft een krachtige 800W motor. Deze sterke motor maakt de sapcentrifuge sneller, effectiever en beter! Harde groente en hard fruit worden zonder probleem uitgeperst. Het voedsel zal hierdoor ook niet snel vast komen te zitten in de machine! De sapcentrifuge heeft 3 snelheidsstanden. De lage stand (14800-15000 RPM) is voor zacht voedsel. Denk bijvoorbeeld aan watermeloen, tomaat, komkommer of kersen. De hoge stand (17900-18200 RPM) is voor hard voedsel. Denk hierbij aan appels, peren, bieten of zelfs gember. De sapcentrifuge heeft daarnaast ook de snelheidsstand ''Pulse'' voor de zwaarste klussen.

Grote capaciteit

De capaciteit van het sapreservoir is 600 mL. Zo heb je dus in één keer genoeg voor het hele gezin! Veel sap betekent ook veel pulp. De pulpcontainer heeft een capaciteit van wel 1500 mL. Je hoeft dus niet tussen het persen door de pulpcontainer te legen!

Maximaal behoud van voedingsstoffen

In groente en fruit zitten veel voedingsstoffen en mineralen. Het zou zonde zijn als die allemaal verloren gaan bij het persen. Deze sapcentrifuge is ontworpen om 29% meer sap te bewaren en 35% meer vitamines en mineralen. Zo behoud je alle gezonde stoffen!

Eenvoudig schoon te maken

De sapcentrifuge is zeer gemakkelijk schoon te maken. Alle verwijderbare delen kunnen in de vaatwasser (duwstuk, deksel, filter, sapreservoir, pulpcontainer). De anti-drup functie op de spuit houdt ook de rest van de keuken schoon!

CE-Markering

Met de KitchenMasters Sapcentrifuge maak je in een handomdraai de lekkerste sapjes. Beter nog: de sapcentrifuge heeft een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en prestatie. Het product is dus helemaal veilig in gebruik.

Specificaties

  • Merk: KitchenMasters
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720299929845
  • Capaciteit sap reservoir (liter): 1.0
  • Vermogen (Watt): 800.0
  • Kleur: Grijs
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2700.0

Reviews

Gesponsorde producten