KitchenMasters Staafmixer Set - Hakmolen, Garde & Melkopschuimer - Mixer 5-in-1 - 1000W - 7 snelheden

4355640
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
KitchenMasters
5 Sterren
KitchenMasters Staafmixer Set - Hakmolen, Garde & Melkopschuimer - Mixer 5-in-1 - 1000W - 7 snelheden
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de ultieme kracht in uw keuken: de KitchenMasters 800 Watt staafmixer! Met een geweldige 5-in-1-functie geeft deze set je niet alleen een staafmixer, maar ook een garde, hakselaar en melkopschuimer. Dit veelzijdige duo is jouw geheime wapen om snel en eenvoudig de lekkerste gerechten op tafel te krijgen!

 5-in-1 uw veelzijdige keukengenoot

Deze staafmixerset is als een complete keukenbrigade in één apparaat. Hak, mix, klop en schuim als een pro! De meegeleverde accessoires maken van deze staafmixer een echte keukenheld, dus je hebt geen keukenapparatuur meer nodig! Met de krachtige en efficiënte 800W-motor kunt u zelfs de grootste en hardste ingrediënten zonder problemen malen. Dankzij het lage geluidsniveau van slechts 80 dB kunt u uw smoothie 's ochtends met een gerust hart bereiden, zonder de buren te storen! Dat is ideaal!

7 snelheden en een Turbo functie!

Met 6 instelbare snelheden en een krachtige turbomodus heb je volledige controle over je voorbereidingen. Heb je haast? Gebruik de turbomodus maximaal 1 minuut en behaal geweldige resultaten. Pas de snelheden aan met de handige knop en dankzij de rubberen voetjes blijft de staafmixer stabiel tijdens gebruik.

Uniek roestvrijstalen bladsysteem

Onze staafmixer is uitgerust met een uniek messysteem van hoogwaardig roestvrij staal. Dit systeem zorgt voor snelle en efficiënte resultaten bij het hakken, mengen en pureren van ingrediënten. Bereik moeiteloos de perfecte consistentie voor al uw favoriete gerechten.

Zo makkelijk afwassen

Dan... Ben je net klaar met het maken van het avondeten, maar heb je geen zin om bergen te wassen? Maak je niet druk! Alles in de staafmixer is afneembaar en vaatwasmachinebestendig. De staafmixer zelf is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Geniet van uw goddelijke culinaire creaties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de afwas.

Laat de KitchenMasters Plunge Set je helpen om probleemloos heerlijke gerechten te maken. Beheers je keuken als nooit tevoren en voeg dit onmisbare duo toe aan je keukenarsenaal. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze set!

Productspecificaties

  • Merk: KitchenMasters
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720299929876
  • Vermogen (Watt): 1000.0
  • Aantal snelheden: 7
  • Kleur: Grijs
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1500.0
  • Materiaal staafmixervoet: RVS

Beoordelingen

Gesponsorde producten