Terug naar klantenservice overzicht

Retourneren

Retourneren van je online aankoop

Online gekochte producten, die ontvangen zijn via Post NL, kunnen gratis geretourneerd worden via een PostNL Servicepunt. Je mag het artikel net zo bekijken of uittesten als dat mogelijk is bij een winkelaankoop. Voorbeeld: bij een stofzuiger mag je kijken hoe lang het snoer is, echter je mag er niet mee stofzuigen. Ziet het artikel er niet zo uit als je had verwacht stuur het artikel dan aan ons retour. Je hebt hierbij een bedenktermijn van 30 dagen om van de koop af te zien. Wanneer je een online gekocht artikel wilt retourneren, raden we je aan om het artikel samen met het retourformulier terug te sturen. Het retourformulier wordt standaard meegeleverd met je bestelling. Op deze wijze kunnen we je retour snel verwerken. Je kunt eventueel ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Na aanmelding van je retour heb je vervolgens nog 14 dagen om het artikel terug te sturen of terug te brengen naar de winkel.

Retourneren van je pakket, kan met daarbij ingesloten het retourformulier via het volgende (gratis) retouradres

  • Blokker
  • Antwoordnummer 10265
  • 2800 VB Gouda

Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten, bij het retourneren van de volledige bestelling. Aankoopbedragen gedaan met een cadeaukaart worden teruggeboekt op je bankrekening. Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding retour betaald. Per e-mail ontvang je hiervan een bevestiging.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht (zie voor meer informatie www.blokker.nl/klantenservice/artikel-ruilen). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourneren van je online aankoop bij één van onze verkooppartners

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na levering de goederen gratis te retourneren (met uitzondering van speciale leveringen). Het product dient ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, teruggestuurd te worden.

Kijk op de pagina van de verkooppartner onder het kopje retourneren van product hoe je je bestelling kan retourneren.

Retour onder een aankoopbedrag van € 129,95

Het is ook mogelijk om de online gekochte artikelen te retourneren via een Blokker winkel. De artikelen kunnen met factuur worden geretourneerd in een Blokker winkel (met uitzondering van artikelen die besteld zijn met AfterPay en PayPal). Je krijgt het aankoopbedrag dan direct contant terug inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. U kunt het artikel ook binnen 30 dagen naar Blokker retour verzenden via een Post NL Servicepunt bij u in de buurt. Daarnaast verzoeken wij u het meegezonden Retour & Omruilformulier volledig in te vullen en bij het retourneren artikel toe te voegen voor een snelle afhandeling. U ontvangt per e-mail bericht wanneer het bedrag op uw rekening wordt bijgeschreven.

Retour boven aankoopbedrag van € 129,95

Wanneer u een via de webshop van Blokker aangekocht artikel wilt retourneren waarbij het aankoopbedrag boven de 129,95 euro ligt, verzoeken wij u dit artikel binnen 30 dagen retour te verzenden via een Post NL Servicepunt bij u in de buurt. Daarnaast verzoeken wij u het meegezonden Retour & Omruilformulier volledig in te vullen en bij het retourneren artikel toe te voegen voor een snelle afhandeling. U ontvangt per e-mail bericht wanneer het bedrag op uw rekening wordt bijgeschreven. Je kunt er vanuit gaan dat jij binnen 14 dagen je geld retour hebt. Geen retour & Omruilformulier ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice Link klantenservice. We sturen je graag een retourformulier via e-mail.

Sommige producten kun je niet terugbrengen. Bekijk hier welke dat zijn.

Retourneren winkelaankoop

Wanneer je een artikel in één van onze Blokker winkels hebt aangeschaft kun je dit artikel binnen 30 dagen na aankoop bij iedere winkel van Blokker retourneren. Wanneer je de aankoop met een cadeaukaart hebt gedaan, ontvang je het bedrag retour gestort op een nieuwe cadeaukaart. Voor ruilen en retourneren geldt verder: Je ook het betaalbewijs kan overhandigen. Dit kan een kassabon, factuur of bankafschrift zijn waarvan de winkelmedewerker duidelijk kan aflezen dat het om het artikel gaat wat jij wilt retourneren. Het artikel kan alleen geretourneerd worden wanneer je het ongebruikt en in een ongeopende, onbeschadigde verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) aanbiedt.

Sommige producten kun je niet terugbrengen. Bekijk hier welke dat zijn.