Klausberg 7592/7593 - Peper en zout molen - Acaciahout - 31.5 / 25 cm hoog

4593137
36.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelketen
4,3 Sterren
Klausberg 7592/7593 - Peper en zout molen - Acaciahout - 31.5 / 25 cm hoog
36.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De unieke 31,5 cm en een 25 cm hoge acacia zout- en pepermolen is een onmisbare toevoeging aan je keuken. Dit elegante en functionele Klausberg-product zorgt voor een perfecte smaakmaker van gerechten en een mooie tafelafwerking tijdens elke maaltijd.

Elegantie en duurzaamheid
Deze molen is gemaakt van hoogwaardig acaciahout, dat bekend staat om zijn sterkte en natuurlijke schoonheid. Acaciahout wordt gekenmerkt door een uniek nerfpatroon, waardoor elk stuk uniek is. Bovendien is acaciahout bestand tegen vocht en mechanische schade, waardoor deze molen u vele jaren van dienst zal zijn.

Precisie slijpen
Dankzij het geavanceerde keramische mechanisme in de molen heb je volledige controle over de dikte van de gemalen peper of zout. Je past de maalinstellingen eenvoudig aan jouw smaakvoorkeuren aan: van fijngehakte bonen tot fijngemalen poeder. Het keramische mechanisme is bovendien corrosiebestendig, wat een langdurig en betrouwbaar gebruik van de molen garandeert.

  • Hoogte 31,5 cm. Doorsnede 6 cm
  • Hoogte 25 cm. Doorsnede 5.5 cm

Een eenvoudige, klassieke vorm maakt het een elegante aanvulling op het keukendecor en een interessant decoratief element van het serviesgoed. De molen is gemaakt van natuurlijk acaciahout en individuele stukken kunnen qua kleur en nerfstructuur verschillen.

Productspecificaties

  • Merk: Klausberg
  • EAN: 7423326399314

Beoordelingen

Gesponsorde producten