Klausberg 7605 - Bakpapier voor Air fryers - airfryers - 20 cm

4533990
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelketen
4,3 Sterren
Klausberg 7605 - Bakpapier voor Air fryers - airfryers - 20 cm
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Papieren inzetstukken voor de friteuse zijn gemaakt van voedselperkament. Ze zijn waterdicht, oliebestendig, antiaanbaklaag en 100% gezond. Gemakkelijk te gebruiken, licht en praktisch. Ze helpen het uiterlijk van bereid voedsel te behouden en veranderen de smaak van het gerecht niet. Hittebestendig, ze zijn bestand tegen temperaturen tot 220°C = 428 graden Fahrenheit.
Opmerking: Verwarm het inzetstuk zelf niet in de friteuse zonder dat er voedsel in zit. Gebruik altijd papieren inzetstukken waarin de optimale hoeveelheid voedsel is geplaatst. Zorg ervoor dat u het inzetstuk gelijkmatig in de mand plaatst om te voorkomen dat de verwarmer het perkament raakt, wat brand en schade aan uw lichaam en omliggende voorwerpen kan veroorzaken.

Gemakkelijk om de friteuse schoon te houden: de wegwerpbare papieren voering kan de friteuse effectief uit de buurt houden van voedselresten, maakt het schoonmaken zeer eenvoudig, en de friteuse en de coating zullen schoon zijn alsof ze niet in gebruik zijn.
Brede toepassing: de perkamentvoeringen van de luchtfriteuse zijn perfect voor bakken, braden, stomen, koekenpannen, magnetrons, luchtovens en het serveren van voedsel. Ze zijn geschikt voor thuis bakken, kamperen of op de grill. Perfect voor feesten, evenementen en meer. Het is belangrijk om te gebruiken bij temperaturen niet hoger dan 428 graden Fahrenheit.

  • KB-7605 - Afmeting: ?20x4,5cm

Productspecificaties

  • Merk: Klausberg
  • EAN: 5908287276055

Beoordelingen

Gesponsorde producten