Kledingrek met wielen Zwart in Hoogte Verstelbaar – L 80 x B 42 x H 160 cm

4376581
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het ultieme organisatiesysteem voor je kleding met ons Kledingrek met wielen in een stijlvolle zwarte afwerking. Met afmetingen van L 80 x B 42 x H 160 cm en vervaardigd uit duurzaam metaal, biedt dit kledingrek de perfecte balans tussen ruimtebesparend ontwerp en voldoende opbergruimte. Het hoogte verstelbare ontwerp stelt je in staat om de perfecte pasvorm te creëren voor al je kledingstukken, van lange jassen tot delicate jurken.

Dit metalen kledingrek is niet alleen functioneel, maar ook elegant en modern, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elk interieur. De diepe zwarte kleur past bij verschillende inrichtingsstijlen en voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

De wielen onderaan het rek bieden mobiliteit en flexibiliteit, waardoor je je kleding moeiteloos kunt verplaatsen naar waar je het nodig hebt. Of het nu in je slaapkamer, inloopkast, of zelfs in de wasruimte is, dit metalen kledingrek zorgt voor een georganiseerde en opgeruimde ruimte.

Met ons Kledingrek met wielen Zwart in Hoogte Verstelbaar, vervaardigd uit duurzaam metaal, haal je niet alleen een praktische opbergoplossing in huis, maar ook een stukje moderne elegantie dat je dagelijkse routine zal verbeteren en je kleding netjes georganiseerd houdt.

MATERIAAL: Metaal,

KLEUR:
Zwart

AFMETING:
L. 80 x D. 42 x H. 160 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 6097336284246
  • In hoogte verstelbaar: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 80x42x160 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten