Kofferset - 143L - Trolleyset TSA 2-delig - Handbagage en groot - Zedar Onyx Black

4150010
149.00
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je maat:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ZEDAR
3,8 Sterren
Kofferset - 143L - Trolleyset TSA 2-delig - Handbagage en groot - Zedar Onyx Black
149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak je klaar om de wereld te ontdekken, je spullen georganiseerd te houden en er tegelijkertijd stijlvol uit te zien. De perfecte reis begint altijd met het inpakken van jouw bagage. Of je nu een op een korte stedentrip gaat of een uitgebreide vakantie plant, met de koffer set van Zedar heb je altijd de juiste koffer bij de hand.

Duurzaam en extra sterk

De Zedar koffer set is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. Alle koffers zijn uitvoerig getest en zorgen voor maximale bescherming van jouw persoonlijke spullen. De koffer set is zorgvuldig ontworpen om aan al jouw reisbehoeften te voldoen. Of je nu op een auto of vliegvakantie gaat, deze set bied de ultieme bescherming.

De voordelen van de Zedar kofferset:

Ultieme veelzijdigheid: Met twee verschillende formaten biedt deze set de perfecte oplossing voor al je reisbehoeften. Of je nu op een korte stedentrip gaat of een uitgebreide vakantie plant, je hebt altijd de juiste koffer bij de hand.

Veiligheid: De koffers van Zedar zijn uitgerust met geïntegreerde sloten om je spullen te beschermen tegen diefstal en ongeautoriseerde toegang.

Toegestaan als handbagage: De handbagage koffer is ontworpen om in de bagagevakken boven je hoofd in vliegtuigen te passen. Dit betekend dat je jouw koffer altijd bij de hand hebt tijdens de vlucht. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het inchecken van je bagage of het wachten bij de bagageband op de luchthaven.

Ongeëvenaarde duurzaamheid: De koffers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de ontberingen van het reizen. Je kunt erop vertrouwen dat je koffers intact blijven, zelfs tijdens de meest veeleisende avonturen.

Gewichtsverdeling: Door het gebruik van verschillende kofferformaten kun je je bagage beter verdelen en voorkom je overgewicht in een enkele koffer.

Slimme opbergruimte: Dankzij het slimme ontwerp biedt elke koffer voldoende opbergruimte en organisatiemogelijkheden voor al je spullen. Met handige compartimenten kun je je bagage gemakkelijk en efficiënt inpakken, zodat je alles georganiseerd en binnen handbereik hebt.

Nederlands merk: Zedar is een Nederlands merk en bied persoonlijke Nederlandse service aan. Je ervaart de beste en persoonlijke klantenservice!

Stressvrij manoeuvreren: Met de soepele geluidloze 360-graden spinnerwielen kun je moeiteloos door drukke luchthavens, smalle straatjes en hobbelige trottoirs manoeuvreren. De telescopische handgrepen zorgen voor optimaal comfort en ergonomie, ongeacht je lengte.

Stijlvol en onderscheidend: De Zedar kofferset combineert functionaliteit met een modern en tijdloos design. Reizen wordt niet alleen handiger, maar ook modieuzer!

Geleverd met kofferlabel

De Zedar kofferlabel is gemaakt van sterk materiaal waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het stuk gaat tijdens het reizen. Dankzij zijn opvallende kleur herken je gemakkelijk jouw koffer op de band. Aan de binnenzijde van het label zit een extra label waar jij jouw persoonlijke gegevens kunt opschrijven. Hierdoor wordt je privacy beschermd maar kan je bagage geïdentificeerd worden wanneer deze zoekraakt.

Efficiënt inpakken

Zeg vaarwel tegen inpakproblemen! De koffers zijn ontworpen om jouw spullen optimaal in te pakken en georganiseerd te houden. Dankzij de verschillende maten van 20 inch (43 liter) en 28 inch (100 liter), heb je voor elke reis genoeg opbergruimte. De 20 inch koffer kan gebruikt worden als handbagage.

Verbeterde beveiliging

Zedar zorgt voor maximale bescherming van jouw persoonlijke spullen. Naast de robuuste buitenkant is de koffer set van Zedar uitgerust met stevige TSA sloten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat al jouw waardevolle bezittingen beschermd zijn tegen diefstal, zodat je kunt ontspannen en volop van je reis kunt genieten.

Stressvrij manoeuvreren

Het manoeuvreren door drukke luchthavens of drukke straten wordt een fluitje van een cent met de Zedar kofferset. De geluidloze spinnerwielen bieden 360 graden mobiliteit, zodat je moeiteloos over elk terrein kunt glijden. De telescopische handgrepen bieden ergonomisch comfort en zijn geschikt voor reizigers van alle lengtes. Reizen was nog nooit zo comfortabel!

Stijlvol reizen

Naast functionaliteit is de Zedar koffer set onderscheidend met zijn moderne uitstraling. De koffers stralen elegantie en klasse uit. Reizen wordt niet alleen handiger, maar ook modieuzer!

Productspecificaties

  • Merk: Zedar
  • EAN: 8720938054440
  • Type sluiting: Ritssluiting
  • Hardcase of softcase: Hardcase
  • Inclusief slot: Ja
  • Kofferindeling: Intern ritsvak Interne pakriemen
  • Aantal wielen: 4
  • Geschikt als handbagage: Ja
  • TSA-gecertificeerd slot: Ja
  • Inhoud in liters: 143.0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 29x51x79 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 7000.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten