Konstsmide LED kerstverlichting met vuurvlieg effect - 9,52 meter

5.0 Sterren
1 beoordelingen
1909471
29.25 21.94
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Dit product is uitverkocht
Voeg toe aan je verlanglijstje

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een trendy en zeer veelzijdig, energiezuinig, duurzaam en decoratief LED lichtsnoer met 120 lampjes met firefly effect. Dit lichtsnoer van het Zweedse premium kerstverlichting merk Konstsmide is uitermate geschikt als lichtdecoratie voor binnen- en buiten. Dit snoer is bij uitstek geschikt om (kerst)bomen en struiken te verlichten maar ook allerlei objekten in het interieur of buitenruimte, prive of zakelijk. In een glazen vaas of lantaarn of langs een raamkozijn heeft het snoer een ongekend sfeervolle output. Het snoer is voorzien van 120 sfeervolle extra warmwitte 2200K LED lampjes en is 9,52m lang. De helft van de LEDs is voorzien van fireflyeffect, dat wil zeggen ze gloeien in een vaste snelheid permanent op en gaan dan langzaam weer uit net als een vuurvliegje. Dit geeft een zeer sfeervolle dimensie aan het snoer en heeft een sprookjesachtig effect. Het fireflyeffect kan niet worden uitgeschakeld.

Het snoer werkt op een 24V buitentrafo en is voorzien van een Europees veiligheidskeurmerk en daarmee volkomen veilig in gebruik. De LED lichtbronnen zijn zeer duurzaam en gaan ten minste 20.000 uur mee, dat wil zeggen minimaal 20 jaar bij dagelijks gebruik van 3 uur. Onderhoud of vervangen van LED lampjes is dus niet nodig. Tevens is dit snoer zeer energiezuinig en voorzien van energielabel A. Dit snoer is kwalitatief hoogwaardig: degelijk uitgevoerd en geproduceerd uit duurzame materialen, dus draagt bij aan een beter milieu. Het snoer wordt geproduceerd in een SA8000 (Social Accountability) gecertificeerde productielocatie. Konstsmide is feestelijk het hele jaar door!

Konstsmide kwaliteitsgaranties
- Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Goede kwaliteit LED lampjes
- Gebruik van milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek Europees keurmerk EN60598 op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd.

Over het merk Konstsmide
Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerst- party- en buitenverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in produktie en distributie van elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden van Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. Er is aandacht voor permanente verbetering en innovatie van duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. Daarbij worden geen concessies gedaan aan toegepaste duurzame materialen en gebruiksvriendelijke uitvoering. Alle elektrische kerstverlichtingartikelen van Konstsmide hebben een onafhankelijk Europees veiligheidskeurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid. Alle artikelen worden geproduceerd in produktielocaties waar sociale arbeidsomstandigheden voldoen aan SA-8000.

Specificaties

  • Merk: Konstsmide
  • Artikelnummer: 4811152
  • EAN: 7318303640810
  • Aantal lampjes: 120
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Lichtkleur: Extra warm wit
  • Type lamp: LED
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 952 (L)

Reviews

Gesponsorde producten