Kopu® Kunstplant Ficus 150 cm - 840 groen/witte bladeren - Natuurstam

4324083
89.55
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Kopu-Shops
4,5 Sterren
Kopu® Kunstplant Ficus 150 cm - 840 groen/witte bladeren - Natuurstam
89.55
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bent u klaar om uw ruimte om te toveren tot een weelderige oase van groen, zonder gedoe met onderhoud? Zoek niet verder dan onze prachtige Ficus Benjamina kunstplant van 150 cm. Met zijn verbluffende uiterlijk is deze kunstplant de perfecte aanvulling op elke kamer en biedt hij al het moois van de natuur zonder de noodzaak van water geven, snoeien of zonlicht. Met 840 weelderige bladeren met levendige groene kernen en delicate witte randen voegt het een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. Het levensechte uiterlijk maakt indruk en biedt alle allure van een mooie plant zonder dat er onderhoud nodig is.

?? Realistische schoonheid: onze Ficus Benjamina-kunstplant van 120 cm is een waar meesterwerk van botanisch kunstenaarschap. Met 630 weelderige bladeren met levendige groene kernen en delicate witte randen voegt het een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. Het levensechte uiterlijk maakt indruk en biedt alle allure van de natuur zonder dat er onderhoud nodig is.

?? Natuurlijke stam: de toevoeging van een natuurlijke stam geeft een authentiek tintje aan deze kunstmatige schoonheid. Het verbetert niet alleen het echte uiterlijk, maar zorgt ook voor stabiliteit, waardoor het een ideaal decoratiestuk is voor elke omgeving.

?? Het hele jaar door groen in huis: Zeg vaarwel tegen de zorgen over seizoensveranderingen die uw kamerplanten beïnvloeden. Onze Ficus Benjamina blijft het hele jaar door weelderig en levendig, waardoor uw ruimte ongeacht het seizoen uitnodigend, groen en gastvrij blijft.

?? Eenvoudig onderhoud: vergeet het constante water geven, bemesten en snoeien dat echte planten nodig hebben. Onze kunst Ficus Benjamina is vrijwel onderhoudsvrij, waardoor u tijd en moeite bespaart en het onberispelijke uiterlijk behouden blijft.

?? Veelzijdig decor: of je nu je woonkamer, kantoor, slaapkamer of zelfs een commerciële ruimte wilt opfleuren, onze Ficus Benjamina voegt een elegant tintje toe aan elke omgeving. Het strakke ontwerp en de levensechte kenmerken maken het een ideale keuze voor zowel moderne als traditionele omgevingen.

?? Milieuvriendelijk: door een kunstplant te kiezen, maakt u een milieubewuste beslissing om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Je geniet van de schoonheid van de natuur en draagt ??tegelijkertijd bij aan een duurzame toekomst.

? Eindeloze mogelijkheden: Creëer prachtige arrangementen door onze Ficus Benjamina te combineren met je favoriete pot of decoratieve bak. Het sierlijke silhouet en het realistische blad zullen elke hoek van uw ruimte naar een hoger niveau tillen.

Ervaar de tijdloze schoonheid van de natuur met de Ficus Benjamina Kunstplant. Breng uw interieur moeiteloos naar een hoger niveau met deze prachtige, onderhoudsvrije toevoeging. Omarm de elegantie van kunstgroen en geniet van de complimenten die het met zich meebrengt!

Bestel hem vandaag nog en laat de Ficus Benjamina jouw ruimte transformeren in een oase van eeuwige schoonheid.


Kenmerken Kopu® Kunstplant Ficus Benjamina 150 cm
? Product: Ficus Benjamina 
? Natuurhouten stam
? Aantal bladeren: 840 bladeren groen met witte rand
? Totaal hoogte: 150 cm
? Voorzien van kunststof binnenpot
? Afmeting pot 14.5x12.5 cm
? Verkrijgbaar in 120 cm, 150 cm en in een 150 cm groen/witte versie


Kopu® kunstplanten voor thuis en op kantoor
Kopu® is gespecialiseerd in kunstplanten van hoogwaardige kwaliteit. Overweeg je een kunstplant te kopen, maar wil je er wel één die niet te onderscheiden is van echt? Het ruime assortiment van Kopu® biedt diverse soorten en maten kunstplanten en kunstbloemen. Wil je langdurig genieten van een mooie groene plant of bloemen, zonder ingewikkeld of tijdrovend onderhoud, kies dan voor Kopu®.


Voordelen van kunstplanten / kunstbloemen
? Onderhoudsvrij
? Geschikt voor vochtige ruimtes
? Kunstplanten en kunstbloemen blijven jaren mooi

Productspecificaties

  • Merk: Kopu
  • Verpakkingsinhoud: U ontvangt 1 kunstplant Ficus Benjamina met wit met groene bladeren 150 cm in kunststof pot.
  • EAN: 8720629443119
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 75x75x150 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 7.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten