Kopu® Kunstplant Monstera Variegata 100 cm - 9 bladeren - Gatenplant

4324080
88.65
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Kopu-Shops
4,5 Sterren
Kopu® Kunstplant Monstera Variegata 100 cm - 9 bladeren - Gatenplant
88.65
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Transformeer uw woonruimte in een weelderige oase met onze prachtige Monstera deliciosa Variegata, die maar liefst 100 cm hoog is. Net zoals de Monstera Deliosa heeft de plant prachtige grote bladeren met gaten, maar bij dan met witte vlekken. Hij komt in heel uitzonderlijke gevallen voor als een soort mutatie van de gewone Monstera en daarom zijn deze planten extreem gewild en kostbaar als echte plant. Deze voortreffelijke kunstplant is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar de schoonheid van de natuur zonder het onderhoud of een gebrek heeft groene vingers.

Belangrijkste kenmerken:

1. Levensechte schoonheid: Onze Monstera Deliciosa Variegata heeft 9 grote, gedetailleerde bladeren die het weelderige groen van de echte plant nabootsen. Elk blad toont het kenmerkende bonte patroon en voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

2. Levensechte textuur: je zult niet geloven hoe realistisch onze kunstmatige Monstera aanvoelt. De bladeren zijn zorgvuldig en met precisie vervaardigd om de natuurlijke textuur van deze tropische schoonheid na te bootsen, waardoor een levensechte en tastbare ervaring wordt gegarandeerd.

3. Stam: De gespleten stam van de plant voegt diepte en karakter toe aan het uiterlijk. Het bootst het groeipatroon van de echte Monstera deliciosa na, waardoor het een statement-stuk is dat indruk zal maken op uw gasten.

4. Moeiteloze elegantie: Zeg vaarwel tegen het gedoe van water geven, snoeien en zorgen maken over zonlicht. Onze kunst Monstera heeft geen onderhoud nodig, waardoor u het hele jaar door zonder enige moeite van zijn schoonheid kunt genieten.

5. Veelzijdige inrichting: of u hem nu in uw woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs uw buitenruimte plaatst, deze Monstera is veelzijdig genoeg om elke omgeving te verbeteren. Het tijdloze ontwerp past bij een verscheidenheid aan interieurstijlen, van modern tot traditioneel.

6. Langdurige duurzaamheid: deze kunstmatige plant is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. U kunt jarenlang van de schoonheid ervan genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het verwelkt of vervaagt.

7. Milieuvriendelijke keuze: Door voor onze kunstmatige Monstera deliciosa Variegata te kiezen, maakt u een milieubewuste keuze. U bespaart water, vermindert de hoeveelheid afval uit wegwerpplantencontainers en minimaliseert de milieu-impact die gepaard gaat met echte plantenteelt.

Geef uw woonruimte een boost met de tijdloze schoonheid van de Monstera deliciosa Variegata. Dit meesterwerk van 100 cm brengt de elegantie van de natuur in uw huis, waardoor het een gespreksstarter en een bron van eindeloze bewondering wordt. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de allure van de natuur zonder het onderhoud!

Kopu® kunstplanten voor thuis en op kantoor
Kopu® is gespecialiseerd in kunstplanten van hoogwaardige kwaliteit. Overweeg je een kunstplant te kopen, maar wil je er wel één die niet te onderscheiden is van echt? Het ruime assortiment van Kopu® biedt diverse soorten en maten kunstplanten en kunstbloemen. Wil je langdurig genieten van een mooie groene plant of bloemen, zonder ingewikkeld of tijdrovend onderhoud, kies dan voor Kopu®.


Voordelen van kunstplanten / kunstbloemen
? Onderhoudsvrij
? Geschikt voor vochtige ruimtes
? Kunstplanten en kunstbloemen blijven jaren mooi

Specificaties

  • Merk: Kopu
  • Verpakkingsinhoud: De kunstplant is 100 cm hoog en heeft 9 bladeren. Geleverd in een zwarte pot.
  • EAN: 8720629443232
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 50x50x100 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten